CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Σκοράροντας μία φορά σε κάθε ημίχρονο ο Λεβαδειακός νίκησε 2-0 τον Πιερικό

Σκοράροντας μία φορά σε κάθε ημίχρονο ο Λεβαδειακός νίκησε 2-0 τον Πιερικό και απέκτησε ασφαλές προβάδισμα πριν από τη ρεβάνς στην Κατερίνη.

Πήρε προβάδισμα ο Λεβαδειακός, 2-0 τον Πιερικό | onsports.gr


Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου δεν ήθελε να ξοδέψει πολλές δυνάμεις γι' αυτό το παιχνίδι, δεδομένου ότι ακολουθεί το παιχνίδι πρωταθλήματος με την Κέρκυρα, και προσπάθησε να πάρει αυτό που ήθελε χωρίς ν' ανεβάσει στροφές. Εξ ου και οι καλές στιγμές ήταν ελάχιστες.
Στο 34' πάντως ο Μάουρο Πόι, με σουτ από την περιοχή, άνοιξε το σκορ και απλούστευσε το έργο του Λεβαδειακού. Συνεχίζοντας στο ίδιο τέμπο, οι Βοιωτοί δεν κυνήγησαν με ζέση το δεύτερο γκολ, βρήκαν πάντως την ευκαιρία να σκοράρουν ξανά, με τον Μάρτινς στο 88', και ουσιαστικά να σφραγίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Εκτός κι αν ο Πιερικός, ο οποίος πριν από τη σέντρα έμεινε χωρίς... πιστοποιητικό και στις καθυστερήσεις με παίκτη λιγότερο (αποβλήθηκε ο Δήμου με δεύτερη κίτρινή κάρτα), βρει τη δύναμη ν' ανατρέψει δεδομένα.
Λεβαδειακός: Κασμερίδης, Νικολακάκης (82' Μεντί), Χοσέμι, Λισγάρας, Μουλόπουλος, Ρομέου (70' Κόρμπος), Ζησόπουλος, Μίλιεβιτς (77' Μπουλόπουλος), Ροτζέριο, Ακόστα, Πόι
Πιερικός: Τόλιος, Γιαζιτζόγλου (46' Παναγιωτίδης), Λαζαρίδης, Δήμου, Μιχαηλίδης, Λόπεζ (53' Παπατόλιος), Ίτσιος, Καρτσαμπάς, Κόιτς (56' Παπαδόπουλος), Σεχολάρι, Καραγκούνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights