CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ ΤΡΙΤΗΣ27/11

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο ενδιαφέροντα ματς του κουπονιού της Τρίτης.


100. ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ-ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ
Παραμένει αήττητη η γηπεδούχος (8-7-0) και σε αντίθεση με προηγούμενα παιχνίδια κέρδισε τα δύο τελευταία χωρίς να δεχτεί γκολ. Η Ρέγκενσμπουργκ είναι ουραγός και μετράει 0-1-6 στα εφτά τελευταία. Πιθανή μια «καθαρή» νίκη της Λάουτερν (2,20).
101. ΜΟΝΑΧΟ 1860-ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ

Δύσκολο ματς, η Μόναχο 1860 έρχεται από ανεπιτυχή αποτελέσματα αλλά παίζει δεύτερο ματς με νέο προπονητή, η Πάντερμπορν δεν χάνει στα εφτά τελευταία (3-4-0). Ενδεχομένως στο live και βάσει της εικόνας των γηπεδούχων να προτιμήσουμε τον άσο.
102. ΜΠΟΧΟΥΜ-ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ
Σε πολύ κακή κατάσταση και οι δύο ομάδες, αν και η Μπόχουμ πρόσφατα άλλαξε προπονητή. Δεν βγαίνει άκρη με το ματς.
103. ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ-ΑΑΛΕΝ
Πολύ δύσκολα κερδίζει η Ντιναμό, σε καλύτερη κατάσταση είναι η Άαλεν. Ξεχωρίζουν τα 10/15 under (1,66) των φιλοξενούμενων και τα 6/8 εκτός έδρας.
104. ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ-ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ
Εξ αναβολής αναμέτρηση, που είχε διακοπή λόγω βροχόπτωσης με το σκορ στο 1-1, αλλά θα διεξαχθεί από την αρχή. Η Βακ Πέλετς είναι καλύτερη εκτός έδρας από ότι εντός (2-1-4). Η Στουρμ έρχεται από πέντε σερί αήττητα ματς και τρεις διαδοχικές νίκες. 2,10 πληρώνει το διπλό.
(Οι αγώνες του κυπέλλου Ισπανίας είναι επαναληπτικοί για τη φάση των «32»).
105. ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ-ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ
Στο πρώτο ματς κέρδισε η Λας Πάλμας 1-0. Σε πολύ καλή κατάσταση ταξίδεψε η Λας Πάλμας που θα παλέψει την πρόκριση, τη στιγμή που τα παιχνίδια της Βαγιεκάνο συνεχίζουν να έχουν αρκετά γκολ. 1,70 πληρώνει το over, μόλις 1,57 το goal-goal.
106. ΜΠΕΤΙΣ-ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ
Στο πρώτο ματς επικράτησε η Βαγιαδολίδ με 1-0. Οι δύο ομάδες πιθανότατα θα κάνουν αλλαγές στις ενδεκάδες τους, η Μπέτις όμως έχει μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο και σούπερ ψυχολογία μετά τη νίκη επί της Ρεάλ. 1,90 αποδίδει ο άσος.
107. ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ
Η Χιχόν πήρε προβάδισμα στο πρώτο ματς (1-0), αλλά αμυντικά δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη, ιδιαίτερα εκτός έδρας. Η Οσασούνα είναι εντός της ζώνης του υποβιβασμού και το πρωτάθλημα είναι αυτό που την «καίει». Πιο πιθανό δείχνει το over από το 2,00 στο οποίο προσφέρεται, με τους γηπεδούχους να αναμένεται να παραταχθούν με αλλαγές.
108. ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΚΟΡΔΟΒΑ
Δύσκολη η αποστολή της Σοσιεδάδ που καλείται να ανατρέψει το 2-0 του πρώτου ματς. Είναι δυνατοί εντός έδρας οι γηπεδούχοι, ο άσος όμως είναι χαμηλός (1,57), αφού η Κόρδοβα αναμένεται να «ταμπουρωθεί». Στο live ενδεχομένως να προκύψει καλύτερη τιμή.
109. ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΜΑΛΙΝ
Νοκ-άουτ ματς για τη φάση των «16» του κυπέλλου. Βάσει του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί για την Άντερλεχτ, το rotation είναι αναμενόμενο για τους γηπεδούχους. Η Μαλίν δεν είναι ομάδα που κλείνεται και από το 1,33 του άσου, το 1,80 του goal-goal φαντάζει πολύ καλύτερο.
110. ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ-ΜΑΪΝΤΖ
Φτερά στα πόδια έχουν οι παίχτες της Άιντραχτ, ειδικά μετά το θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Σάλκε, αλλά η Μάιντζ είναι πάντα ομάδα ικανή για ζημιές. Η άμυνα δεν είναι το δυνατό σημείο των γηπεδούχων, περιμένουμε την ομάδα του Τούχελ να βρει δίχτυα, γι’ αυτό από τον άσο του 2,10 θα προτιμήσουμε το 1,85 του over (Bet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ.
111. ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΣΑΛΚΕ
Κούραση βγάζει στα τελευταία παιχνίδια της η Σάλκε, αλλά πετυχαίνει ένα Αμβούργο με σημαντικότατες απουσίες μεσοεπιθετικά και έχει ευκαιρία να πατσίσει για τη γκέλα κόντρα στην Άιντραχτ. Η αγορά πηγαίνει με το διπλό, που πληρώνει 1,91 στον BetVictor. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
112. ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ
Πολύ καλύτερη η εκτός έδρας παρουσία της Γκρόιτερ όπου παίζει ανοιχτά, σκοράροντας σε 5/6 ματς. Επιτρέπει φάσεις στον αντίπαλο το Αννόβερο αφού από την αρχή της σεζόν δείχνει ότι πρώτο μέλημα του είναι η επίθεση, αδιαφορώντας για τις αμυντικές επιδόσεις. Μάλιστα οι 5/6 νίκες του στο πρωτάθλημα ήρθαν με πολλά γκολ και από τις δύο πλευρές με την Bet365 να προσφέρει στο 2,50 τον 1 & over. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
113. ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ
Αναμέτρηση με καθαρό φαβορί την πρωταθλήτρια Ντόρτμουντ, που τελευταία δείχνει να ρολάρει, στην ασιατική αγορά το line από -2 έχει πάει στο -2,25 για την ομάδα του Κλοπ, εμείς λόγω εκτίμησης στη μαχητική Φορτούνα θα προτιμήσουμε τη μεσοβέζικη λύση τις νίκης των γηπεδούχων με 2 ή 3 γκολ διαφορά, στοίχημα που δίνει μέση απόδοση 2,10 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
114. ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΚΠΡ
Μαχητική αλλά αναποτελεσματική ως τώρα η Σάντερλαντ, δυσκολεύεται στο γκολ και οι δύο σερί εντός έδρας ήττες της έχουν φέρει ανασφάλεια. Η ΚΠΡ θα μπει στον αγώνα με τον αέρα που φέρνει η έλευση του Χάρι Ρέντναπ, το ρόστερ της είναι ποιοτικότατο και ίσως ήρθε η ώρα να το αποδείξει στο γήπεδο. Η αγορά τάσσεται με το Χ2, που από το 1,85+ έχει φτάσει λίγο κάτω από το 1,70 στους περισσότερους μπουκ, με τον BetVictor να το προσφέρει στο 1,74. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
115. ΓΟΥΛΒΣ-ΜΙΛΓΟΥΟΛ
Τα οκτώ ματς χωρίς νίκη έχει φτάσει η Γουλβς (0-3-5), η Μίλγουολ έχει ανέβει στην 6η θέση, έρχεται από διπλό 0-2 στην έδρα της Μπλάκμπερν και δεν χάνει στα 11 τελευταία (6-5-0)! 1,80 πληρώνει το +0,25 ασιατικό διπλό.
116. ΙΠΣΟΥΙΤΣ-ΝΟΤΙΓΧΑΜ
Δίκαιο το σετ αποδόσεων (3,00-3,40-2,30), με την Ίπσουιτς στην προτελευταία θέση και τη Νότιγχαμ στην 7η. 6/9 over έχουν στα εντός και εκτός έδρας τους παιχνίδια, αντίστοιχα, οι δύο ομάδες, στο 1,80 τα «πολλά γκολ».
117. ΛΙΝΤΣ-ΛΕΣΤΕΡ
Μετά από εφτά ματς χωρίς νίκη (0-3-4) η Λιντς πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 επί της Κρίσταλ Πάλας. Η Λέστερ ανέβηκε στην 3η θέση «τρέχοντας» αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών (2-2-0). Δύσκολο ματς.
118. ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ-ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ
Από δύο σερί ήττες έρχεται η γηπεδούχος που εντός έδρας πάντως είναι δυνατή (6-1-2) κι έχει φέρει 7/9 over. Πάντα επικίνδυνη η Χάντερσφιλντ, στο 1,75 βρίσκουμε το over.
119. ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ-ΜΠΕΡΝΛΙ
Αρχίζει και γεμίζει παίκτες η Μπάρνσλεϊ, η οποία με Ντέιβιτς, Τουνγκάι μπροστά και τον Μπουσζάκι στο κέντρο ισχυροποιείται πολύ. Δύσκολα στην Αγγλία οι ομάδες μέσα σε λίγες μέρες κάνουν συνεχόμενες νίκες εντός και εκτός, είναι ευκαιρία για τους γηπεδούχους να ανακάμψουν, όμως δεν θα τους εμπιστευτούμε απόλυτα στον άσο και θα διαλέξουμε το DNB του Stoiximan που πληρώνει 1,83. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
120. ΜΠΡΑΪΤΟΝ-ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ
Δεν στέκει το 1,50 της Μπράιτον, η οποία δεν χάνει μεν, αλλά ούτε και κερδίζει εύκολα στα τελευταία. Η Σίτι έκανε το αδιανόητο στο Μίντλεσμπρο και μπορεί να φαίνεται δύσκολο να το επαναλάβει, όμως το να σκοράρει δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα, με το goal-goal να προσφέρεται στο 1,83 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
121. ΝΤΕΡΜΠΙ-ΚΑΡΝΤΙΦ
Πολύ δυνατό ματς με την Κάρντιφ να έρχεται φορτσάτη, όμως φέτος να μην έχει κάνει ποτέ δύο σερί εκτός έδρας νίκες και την Ντέρμπι να βασίζεται αρκετά στο «Πράιντ Παρκ» για να παίρνει βαθμούς. Δεν βγαίνει άκρη ως προς το ποιος θα κερδίσει, αντίθετα το over στο 1,70 της Bet365 μοιάζει καλύτερη επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
122. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ.-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ
Αντίδραση ψάχνει η Σέφιλντ Γουένσντεϊ μετά από τέσσερις σερί ήττες. Η Γουότφορντ δεν χάνει στα πέντε τελευταία (3-2-0). 1,80 πληρώνει το +0,25 ασιατικό διπλό, πολύ πιθανό και το over, με τους φιλοξενούμενους να έχουν 8/9 εκτός έδρας.
123. ΤΣΑΡΛΤΟΝ-ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ
Σε καλύτερη κατάσταση η γηπεδούχος, αλλά προβληματική εντός έδρας (2-3-4). Η Πιτέρμπορο είναι ουραγός αλλά μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Δεν είναι για 1,75 ο άσος.
124. ΧΑΛ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ
Αμφίρροπο παιχνίδι, με την Χαλ εντός έδρας να είναι αρκετά δυνατή, αλλά και την Πάλας να έρχεται μεν από ήττα, η οποία όμως συνέβη μετά από 14 ματς. Ενδεχομένως να μην ρισκάρει καμία, η ισοπαλία πληρώνει 3,40 στον Stoiximan και αξίζει το ρίσκο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
125. ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ-ΟΛΝΤΑΜ
Ευκαιρία να πιάσει κορυφή με νίκη έχει η Ντόνκαστερ, που πάντως είναι πολύ καλύτερη εκτός έδρας (7-2-1) από ότι εντός (4-1-4). Η Όλνταμ παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία, έρχεται όμως από δύο σερί νίκες. Θα θέλαμε τον άσο λίγο παραπάνω από το 1,90.
126. ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ-ΡΟΔΕΡΑΜ
Σε σχετικά καλή κατάσταση και οι δύο ομάδες, με τη Ρόδεραμ να είναι ποιοτικότερη αλλά μέτρια εκτός έδρας και με απουσίες, ενώ η Άκρινγκτον μετράει 2-3-1 στα έξι τελευταία. No bet.
127. ΛΑΤΣΙΟ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ
Η Ουντινέζε εύκολα ή δύσκολα βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα στα εκτός έδρας της όπου μετράει 6/7 GG. Έρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες και στόχος της στο Ολίμπικο να μείνει για έβδομο αγώνα αήττητη. Η Λάτσιο δίνει σε καλό ρυθμό στην έδρα της όπου δημιουργεί αρκετές φάσεις στην αντίπαλη εστία. Καλή περίπτωση το GG στο 1,83 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
128. ΠΑΛΕΡΜΟ-ΒΕΡΟΝΑ
Νοκ-άουτ ματς για τον 4ο γύρο του κυπέλλου. Αρκετές αλλαγές περιμένουμε και στις δύο ομάδες (κυρίως στους γηπεδούχους), αφού το κύπελλο στην Ιταλία πολύ συχνά υποτιμάται. Πιθανό να δούμε πολλά γκολ (1,80 το over).
129. ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ-ΙΝΒΕΡΝΕΣ
Στο -1 από την κορυφή είναι η Αμπερντίν, έχοντας όμως μόνο δύο εντός έδρας νίκες (2-4-1). Η Ινβερνές έρχεται από μεγάλο διπλό, 0-1 επί της Σέλτικ κι έχει γνωρίσει μόνο μία ήττα στην τελευταία δεκάδα αγώνων της (5-4-1). Καλή περίπτωση δείχνει το 3,40 της ισοπαλίας.
130. ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ.-ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ
Και οι δύο ομάδες είναι σε καλή κατάσταση, η Νταντί Γιουνάιτεντ έχει ηττηθεί επιπλέον μόνο μια φορά εντός έδρας (2-4-1) και η Μάδεργουελ μόνο μία εκτός (4-2-1). Δεν αποκλείεται να δούμε και εδώ μία ισοπαλία (3,25).
131. ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ-ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ
Μέτρια τον τελευταίο καιρό η Ρος Κάουντι και με πολλές ισοπαλίες συνολικά (3-7-5). Η Σεντ Μίρεν επέστρεψε στις νίκες την προηγούμενη αγωνιστική μετά από έξι σερί ήττες και ανέκτησε ψυχολογία. Το ματς του πρώτου γύρου στην έδρα της Σεντ Μίρεν έληξε 5-4! Πιθανό οι κακές άμυνες και των δύο να οδηγήσουν σε ένα ακόμα over (1,95).
132. ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
Νοκ-άουτ προημιτελικός για το Λιγκ Καπ Γαλλίας. Στο πρωτάθλημα θα ήταν ντέρμπι κορυφής (3ος με 1ο). Η Σεντ Ετιέν παραμένει αήττητη για 11 σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις (6-5-0), η Παρί θα έχει πιθανότατα τον Ζλάταν στην αρχική ενδεκάδα αλλά και αρκετές αλλαγές φρεσκαρίσματος. Μικρές οι αγωνιστικές διαφορές των δύο ομάδων τη δεδομένη στιγμή, 3,30 πληρώνει η ισοπαλία.
133. ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΡΕΝΤΙΝΓΚ
Ντέρμπι στην ουρά της Πρέμιερ, η Άστον Βίλα λόγω ονόματος και έδρας δίνεται καθαρό φαβορί αλλά η μέτρια εικόνα της μέχρι στιγμής και η δυσκολία που βγάζει στο σκοράρισμα (χειρότερη επίθεση της κατηγορίας) μας οδηγούν στο Χ2 (1,94/BetVictor), άλλωστε η Ρέντινγκ αποδίδει ως τώρα καλύτερα από ότι δείχνουν τα αποτελέσματα της. Πολύ Χ μοιάζει να έχει το ματς, ίσως αξίζει το ρίσκο στην ξερή ισοπαλία (3,50/Stoiximan). Διαβάστε περισσότερα εδώ.
134. ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ-ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ
Καμία από τις δύο δεν εμπνέει με τη φετινή τους παρουσία. Τριπλή είναι το ματς με τους γηπεδούχους να έρχονται από τρεις σερί ισοπαλίες και η τέταρτη διαδοχική να πληρώνει 3,60.
135. ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ-ΜΑΡΙΤΙΜΟ
Προβάδισμα σε άσο (2,20) και under (1,61), με τη γηπεδούχο να χάνει δύσκολα φέτος (3-5-1) και τη φιλοξενούμενη να μετράει 1-1-4 στα έξι τελευταία, ενώ αμφότερες έχουν φέρει 7/9 under στο πρωτάθλημα.
136. ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΑΛΚΟΓΙΑΝΟ
Η Ρεάλ έρχεται από την ήττα από την Μπέτις και ακολουθεί ντέρμπι με την Ατλέτικο στο πρωτάθλημα. Με αυτά τα δεδομένα και το σκορ του πρώτου αγώνα (1-4) να μην αφήνει περιθώρια στους φιλοξενούμενους, το ματς γίνεται αδιάφορο στοιχηματικά. Άλλωστε, πιθανότατα να μην υπάρξει κανένας βασικός στην αρχική ενδεκάδα της «βασίλισσας».


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights