CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

«Μισή» η Χιχόν, για την ανατροπή η Σοσιεδάδ



Κρίμα που στον ΟΠΑΠ δεν υπάρχει ακόμη το ειδικό στοίχημα για τον πρώτο σκόρερ σε έναν αγώνα ή anytime σκόρερ. Ο Ιάγο Ασπας έβαλε γκολ χθες το βράδυ και η Θέλτα έφυγε με το τρίποντο από τη Σαραγόσα (0-1). Κλίναμε δεξιά στο ματς, αλλά περιμέναμε να βάλει ένα γκολ η ομάδα του Χιμένεθ για να μας πληρώσει στο βασικό μας bet που ήταν το g/g κάτι το οποίο τελικά δεν έγινε.
Κύπελλο Ισπανίας έχει το μενού απόψε με τις ομάδες να παρατάσσονται με αρκετές αλλαγές οπότε δεν χρειάζεται να ανοιχτούμε ιδιαίτερα.

107     ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΧΙΧΟΝ    1              1,75
Η Χιχόν πήρε το πρώτο παιχνίδι με 1-0 και έχει προβάδισμα πρόκρισης.
Στην Οσασούνα θέλουν να περάσουν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Γι’ αυτό το λόγο και ο Μεντιλίμπαρ παρότι κάνει ορισμένες αλλαγές ουσιαστικά δεν αλλοιώνει τη εικόνα της ενδεκάδας του.
Οπλο στην προσπάθεια των Βάσκων για ανατροπή είναι η παράδοση (4-0-2 με τρεις σερί νίκες) και το γεγονός ότι διατηρούν απαραβίαστη την εστία τους τρεις εβδομάδες.
Η Χιχόν πηγαίνει στην Παμπλόνα με εννέα βασικότατες απουσίες, καθώς ο Σαντοβάλ προτίμησε να τους ξεκουράσει προκειμένου να τους έχει την ετοιμοπόλεμους το Σάββατο για το δύσκολο ματς με την ευρισκόμενη σε τρομερή φόρμα Λας Πάλμας.
Διαθέτει μία από τις χειρότερες άμυνες στη Σεγούντα με 24 γκολ παθητικό σε 14 αγώνες, από την άλλη βάζει λίγο παραπάνω από ένα κατά μέσο όρο σε κάθε παιχνίδι, αλλά η αμυντική γραμμή της Οσασούνα είναι δυνατή και θα έχει πρόβλημα.
108     ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΚΟΡΔΟΒΑ    1           1,55
Θα τον θέλαμε λίγο ψηλότερα τον άσο, αλλά ο ΟΠΑΠ βγήκε εκεί και στο εξωτερικό σε αυτές τις τιμές, πλέον, παίζεται η Σοσιεδάδ.
Η Κόρδοβα πήρε το πρώτο παιχνίδι με 2-0 και έχει το προβάδισμα στην υπόθεση πρόκριση.
Η Σοσιεδάδ θα κατεβάσει ως επί το πλείστον τη βασική της ενδεκάδα καθώς θέλει οπωσδήποτε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Δεν τον… παίρνει και τον Μοντανιέ να κάνει πειράματα επειδή έκανε αρκετά λάθη στο 0-0 με την Οσασούνα την περασμένη Παρασκευή στο πρωτάθλημα και η εξέδρα τα έχει βάλει εκ νέου μαζί του.
Αναμένεται να έχει 5-6 αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα του πρωταθλήματος αλλά αυτό είναι υπέρ μας καθώς θα βάλει τρεις παίκτες που τους άφησε εκτός την Παρασκευή και του κόστισε. Συν το ότι στο κέντρο θα βρίσκεται ο σούπερ σταρ της Γκρισμάν και η… σκούπα Πριέτο.
Η Κόρδοβα έχει ως ασφάλεια το 2-0 του πρώτου αγώνα. Κλειστά θα κατέβει, η ενδεκάδα της θα είναι καλή, η μόνη μεγάλη απώλεια είναι του φορ και πρώτου σκόρερ της Ρενέγια (11/5) ο οποίος έχασε τον πατέρα του.
Υπάρχει μία σχετική ταλαιπωρία αφού… πετάχτηκε την Παρασκευή στα Κανάρια Νησιά και τώρα βρίσκεται στη Βασκονία (η ομάδα είναι από την Ανδαλουσία).
Ομάδα που παίζει καλύτερα μέσα στο γήπεδό της και χάνει αρκετή από τη δυναμικότητά της όταν φεύγει από αυτό. Αν υπάρξει μεγάλη πίεση από την αρχή στο «Ανοέτα» δεν θα αντέξει.
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights