CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Θρίαμβος για Λάτσιο, 3-2 τη Ρόμα!


Απαντήσεις έδωσε η Λάτσιο μετά τα άσχημα αποτελέσματά της, επικρατώντας 3-2 της Ρόμα στο μεγάλο ντέρμπι της Ρώμης.Θρίαμβος για Λάτσιο, 3-2 τη Ρόμα! | onsports.gr
Την πρώτη της νίκη ύστερα από τρία παιχνίδια χωρίς επιτυχία πήρε η Λάτσιο, η οποία στο κατάλληλο σημείο κατάφερε να κάνει μία μεγάλη εμφάνιση και να επικρατήσει 3-2 της Ρόμα στο μεγάλο ντέρμπι της πρωτεύουσας της Ιταλίας.
Ο Λαμέλα στο 11’ με καρφωτή κεφαλιά, έβαλε φωτιά στο… μισό «Ολίμπικο» ανοίγοντας το σκορ για τους «τζιαλορόσι». Η απάντηση των «λατσιάλι» δεν άργησε να έρθει και μέχρι το ημίχρονο είχαν ανατρέψει το σκορ.

Ο Καντρέβα στο 35’ έφερε το παιχνίδι στα ίσια, με τον Κλόζε στο 43΄να ολοκληρώνει την ανατροπή, κάνοντας το 2-1. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Ντανιέλε ντε Ρόσι αποβλήθηκε αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες. Οι γηπεδούχοι με την έναρξη του δευτέρου μέρους «καθάρισαν» το παιχνίδι φτάνοντας στο 3-1 με τέρμα του Μάουρι.
Παρόλα αυτά, τίποτα δεν είχε τελειώσει, καθώς στο 85’ ο Μάουρι αποβλήθηκε και ένα λεπτό αργότερα ο Πιάνιτς διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights