CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Αναστόπουλος: ''΄Εγιναν μαγικά πράγματα για να δεχτούμε στο 44 γκολ''


Τι κι αν ο ΟΦΗ είχε τις ευκαιρίες στο παιχνίδι κόντρα Λεβαδειακό, η ομάδα του Γιώργου Παράσχου ήταν αυτή που έκανε τα γκολ και πήρε τη νίκη στο «Θόδωορος Βαρδινογιάννης».

Στην ατυχία της ομάδας του αναφέρθηκε μετά το ματς ο Νίκος Αναστόπουλος:

 «Το έργο ήταν όπως το περσινό. Χάσαμε το πέναλτι του Κάλαϊτζιτς, χάσαμε και το παιχνίδι στις καθυστερήσεις. Είχαμε τις φάσεις για να προηγηθούμε στο σκορ, όχι μόνο δεν προηγηθήκαμε αλλά έγιναν μαγικά πράγματα για να δεχτούμε από μια κακή εκτίμηση στο 44' το γκολ. Το μίνιμουμ αποτέλεσμα που θα μπορούσε να είναι στο πρώτο ημίχρονο, ήταν τουλάχιστον 2-0 υπέρ μας. Στο δεύτερο μέρος, στην πρώτη φάση του Λεβαδειακού, γίνεται το 0-2. Από εκεί και πέρα δυσκόλεψαν τα πράγματα», είπε αρχικά ο τεχνικός του ΟΦΗ για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Εμείς δεν παρατήσαμε το παιχνίδι με αποκορύφωμα το δοκάρι του Βερόν. Αν γινόταν το 1-2, η εξέλιξη θα ήταν διαφορετική. Σημασία έχει στο ποδόσφαιρο ότι κερδίζει αυτός που κάνει το γκολ. Δεν παρατήσαμε το παιχνίδι, είχαμε ευκαιρίες και επαληθεύτηκε ο νόμος του ποδοσφαίρου. Ξεχνάμε το παιχνίδι, προχωράμε, είμαστε μέσα στον στόχο μας και κοιτάζουμε  το επόμενο κόντρα στα Γιάννενα που είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι», τα λόγια του Νίκου Αναστόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights