CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

ΜΠΑΓΕΡΝ - ΛΙΛ 6-1, ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΜΠΑΤΕ 4-2

Η Μπάγερν διέσυρε με 6-1 την Λιλ, ενώ η Βαλένθια έμεινε μαζί της στην κορυφή, καθώς επικράτησε με 4-2 της ΜΠΑΤΕ (videos)
Με τα πέντε γκολ που πέτυχε στο πρώτο ημίχρονο η Μπάγερν, έγινε η δεύτερη στην ιστορία του CL που το καταφέρνει μετά την Μονακό στο 8-3 επί της Ντεπορτίβο το 2003.

Μπάγερν - Λιλ 6-1


Σκόρερς: 5' Σβάινσταιγκερ, 18', 28' και 33' Πισάρο, 23' αυτ. Μπαλμόν, 66' Κρόος / 57' Καλού
Γήπεδο: "Fußball Arena München", Μόναχο
Διαιτητής: Οβίντιου Αλίν Χατεγκάν (Ρουμανία)
Μόλις στο 5ο λεπτό άνοιξαν το σκορ στην Βαυαρία οι γηπεδούχοι, με τον Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ να κάνει το 1-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 18' με τον Κλαούντιο Πισάρο μετά το "ένα-δύο" με τον Ριμπερί, ενώ το 3-0 ήρθε στο 23' με αυτογκόλ του Μπαλμόν, με την μπάλα να κοντράρει σε αυτόν μετά την εκτέλεση φάουλ του Άριεν Ρόμπεν.
Για δεύτερη φορά στο ματς σκόραρε ο Πισάρο στο 28', με τον Περουβιανό να κάνει το 4-0 από κοντά μετά την σέντρα του Φίλιπ Λαμ από δεξιά.
Ίδιο το σενάριο στο 33', αλλά με διαφορετικό τρόπο η εκτέλεση, καθώς ο Πισάρο συμπλήρωσε το χατ-τρικ του σκοράροντας με κεφαλιά μετά την σέντρα του Λαμ για το 5-0.
Το γκολ της τιμής ήρθε για την Λιλ στο 57' με το Σαλομόν Καλού να μειώνει σε 5-1 με καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή με το αριστερό, με την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία στο έδαφος μέσα από την γραμμή τέρματος.
Το 6-1 έκανε ο Τόνι Κρόος στο 66' με κοντινό πλασέ, με τον Φίλιπ Λαμ να κάνει την τρίτη του ασίστ στην αναμέτρηση.
ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Λαμ, Τζερόμ Μπόατενγκ, Ντάντε, Αλάμπα, Χάβι Μαρτίνεθ, Σβάινσταϊγκερ, Τόμας Μίλερ, Ρόμπεν, Ριμπερί, Πισάρο.
ΛΙΛ: Λαντρό, Ντεμπουσί, Μπάσα, Σετζού, Μπεριά, Μπαλμόν, Ρόζεναλ, Πεντρετί, Καλού, Παγέτ, Ρου.


Βαλένθια - ΜΠΑΤΕ 4-2


Σκόρερς: 26' Ζόνας 29' πέν. Σολδάδο, 51' Φεγκουλί / 53' Ρενάν Μπρεσάν
Γήπεδο: "Μεστάγια", Βαλένθια
Διαιτητής: Τομ Χάραλντ Χάγκεν (Νορβηγία)
Από την πάσα του Τίνο Κόστα ο Ζόνας γύρισε όμορφα στην περιοχή και με αριστερό πλασέ άνοιξε το σκορ για την Βαλένθια στο 26', ενώ στο 29' ήρθε το 2-0 από τον Σολδάδο.
Ο διεθνής Ισπανός στράικερ σκόραρε με πέναλτι, το οποίο όμως δεν υπήρχε, καθώς έγινε φάουλ στον Γκουαρδάδο, αλλά εκτός περιοχής.
Το 3-0 ήρθε από το κοντινό πλασέ του Σοφιάν Φεγκουλί από κλέψιμο και ασίστ του Γκάγκο στο 51' , ενώ στο 53' ο Ρενάν Μπρεσάν μείωσε με τυχερή απευθείας εκτέλεση φάουλ.
ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Γκουαΐτα, Ζοάο Περέιρα, Ραμί, Ρικάρντο Κόστα, Αλί Σισοκό, Γκάγκο, Τίνο Κόστα, Φεγκουλί, Γκουαρδάδο, Ζόνας, Σολδάδο.
ΜΠΑΤΕ: Γκορμπούνοβ, Πολιάκοβ, Φιλιπένκο, Ράντκοβ, Μπορντάτσεβ, Λιχταρόβιτς, Ρενάν Μπρεσάν, Χλεμπ, Βολόντκο, Μπάγκα, Ροντιόνοβ.


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ


1. Βαλένθια 6 (6-2)
2. ΜΠΑΤΕ 6 (6-5)
3. Μπάγερν 6 (4-4)
4. Λιλ 0 (1-6)

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡΣ


5 γκολ
Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)

4 γκολ
Οσκάρ (Τσέλσι)
Αλάν (Μπράγκα)
Μπουράκ Γιλμάζ (Γαλατάσαράι)
Ρομπέρτο Σολδάδο (Βαλένθια)
Κλάας-Γιαν Χούντελααρ (Σάλκε)

3 γκολ
Κώστας Μήτρογλου (Ολυμπιακός)
Κλαούντιο Πισάρο (Μπάγερν)
Ελιζέου (Μάλαγα)
Σιμ ντε Γιόνγκ (Άγιαξ)

Μπάγερν - Λιλ
 

Βαλένθια - ΜΠΑΤΕ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights