CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Άρης - ΠΑΟΚ 63-72

Ο Δικέφαλος πέρασε και από το "Αλεξάνδρειο" πετυχαίνοντας την τέταρτη διαδοχική νίκη του και την πέμπτη συνολικά, στο πρωτάθλημα μπάσκετ.

Ο ΠΑΟΚ ήταν σαφέστατα ανώτερος από τον Άρη, με τους παίκτες του να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι από τον Σούλη Μαρκόπουλο, ο ΠΑΟΚ έφυγε με το «διπλό» από το κατάμεστο Αλεξάνδρειο νικώντας τον Άρη με 72-63 στο πρώτο φετινό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Ελαφρώς καλύτερα μπήκε στο πρώτο φετινό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο Άρης που προηγήθηκε με νταμπλ σκορ (8-4) στο 6ο λεπτό ωστόσο ο ΠΑΟΚ απάντησε με ένα σερί 4-0 και ισοφάρισε. Στη συνέχεια, μετά από ένα μικρό επιθετικό μπλακ άουτ των δύο ομάδων το σκορ άνοιξε και πάλι με εκατέρωθεν τρίποντα ενώ το ντέρμπι συνεχίστηκε μέχρι και τη λήξη του δεκαλέπτου με το σκορ να είναι στο 16-15.

Στο ξεκίνημα της δεύτερη περιόδου, ο Άρης μπήκε με πολλά αμυντικά προβλήματα σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που ανέβασε «στροφές» και ξέφυγε με 9 πόντους(25-34) στο 16ο λεπτό. Ωστόσο, στη συνέχεια προσπάθησαν να αντιδράσουν και μείωσαν στους 5, διαφορά με την οποία έκλεισε και το ημίχρονο (30-35).

Η κυριαρχία του ΠΑΟΚ συνεχίστηκε και στη τρίτη περίοδο καθώς την ίδια ώρα που ο Άρης εξακολουθούσε να έχει προβλήματα και μάλιστα να μένει χωρίς σκορ για δυόμιση λεπτά, ο Δικέφαλος έφτασε για πρώτη φορά σε διψήφιο προβάδισμα με το 32-43 στο 24’. Τρία λεπτά αργότερα με τους Χαραλαμπίδη, ΜακΓκραθ και Παπαδόπουλο να είναι ασταμάτητοι «άγγιξε» και το +16(36-52) ενώ με το τριαντάλεπτο να ολοκληρώνεται με το 43-56, ο ΠΑΟΚ είχε βάλει τις βάσεις για τη νίκη.

Στη τελευταία περίοδο, τρέχοντας ένα σερί 9-0 ο Άρης στην προσπάθειά του για την ανατροπή μείωσε σε 52-56 στο 34ο λεπτό και το παιχνίδι απέκτησε και πάλι ενδιαφέρον. Μετά από ένα πεντάλεπτο σχεδόν επιθετικό μπλακ άουτ, ο ΠΑΟΚ μπήκε και πάλι στο σκορ και με τρίποντο του Κασελάκη πήρε μια «ανάσα». Στη συνέχεια, ο Άρης παρέμεινε σε επαφή με το σκορ με τον Πάσαλιτς να γράφει το 58-45 στο τελευταίο δίλεπτο όμως ο Δικέφαλος εξακολούθησε να έχει τον πρώτο λόγο. Από κει και μετά, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Άρη, ο ΠΑΟΚ δεν ανησύχησε και έτσι ήταν ο νικητής στο πρώτο φετινό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με το ταμπλό στο Αλεξάνδρειο να γράφει 72-63. 

Τα δεκάλεπτα: 16-15, 30-35, 43-56, 63-72

Άρης (Αγγέλου): Βεργίνης 4, Πάσαλιτς 16, Καραποστόλου 3, Ασημακόπουλος 2, Χαρίσης, Πελεκάνος 18, Τσιάρας, Χαντ 3, Σαρικόπουλος 8, Τσακαλέρης 2, Μποχωρίδης Λ. 4.

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Χαραλαμπίδης 15, Παπαδόπουυλος 20, Χάτσερ 2, ΜακΓκραθ 17, Μαργαρίτης 4, Τσαϊρέλης, Χαριτόπουλος 4, Κασελάκης 3, Δέδας 6, Λιάπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights