CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Απρόσκλητη στο πάρτι η McLaren

Ο Λιούις Χάμιλτον και ο Τζένσον Μπάτον πραγματοποίησαν το 1-2 στις κατατακτήριες δοκιμές του βραζιλιάνικου Grand Prix. 4ος ο Σεμπάστιαν Φέτελ και 8ος ο Φερνάντο Αλόνσο με τη βροχή να απειλεί το Σάο Πάουλο.




Ο Λιούις Χάμιλτον δεν έχει τελειώσει ακόμα τη δουλειά του στη McLaren. Ο Βρετανός οδηγός έφερε το μονοθέσιο του στην πρώτη θέση της εκκίνησης του βραζιλιάνικου Grand Prix, στην έβδομη φετινή pole position για τον ίδιο.
Η McLaren προς μεγάλη ικανοποίηση του Μπέρνι Έκλεστοουν και όλων των υπολοίπων που αγαπούν το δράμα, μονοπώλησε την πρώτη σειρά της εκκίνησης στο Ιντερλάγκος με τον Τζένσον Μπάτον να παίρνει τη δεύτερη θέση.
Όσο για τους δύο διεκδικητές; Ο Σεμπάστιαν Φέτελ θα εκκινήσει τέταρτος δίπλα στον τιμέιτ του στη Red Bull, Mαρκ Γουέμπερ, ενώ ο Φερνάντο Αλόνσο δεν κατάφερε να κάνει κάτι καλύτερο από την όγδοη θέση.

Ωστόσο η Ferrari δεν θα βρίσκεται μακριά από τον Φέτελ, αφού ο τιμέιτ του Αλόνσο, Φελίπε Μάσα πέτυχε τον πέμπτο καλύτερο χρόνο, ακολουθούμενος από τον... ενθουσιώδη Παστόρ Μαλντονάντο της Williams και τον Νίκο Χούλκενμπεργκ της Force India.
Ο Μίκαελ Σουμάχερ, το τιμώμενο πρόσωπο στο Ιντερλάγκος πριν από την εκκίνηση, θα ξεκινήσει τον τελευταίο αγώνα της καριέρας του από την 14η θέση.
Θυμίζουμε πως για να στεφθεί πρωταθλητής ο Αλόνσο πρέπει να νικήσει και ο Φέτελ να βρίσκεται εκτός τετράδας, αν είναι δεύτερος ο Φέτελ πρέπει να είναι εκτός πρώτης επτάδας, ενώ βολεύεται και με την τρίτη θέση όμως ο Φέτελ πρέπει να τερματίσει 10ος ή στις επόμενες θέσεις. Για τον Φέτελ τα πράγματα είναι πιο απλά, αν ο Αλόνσο δεν ανέβει στο βάθρο, τότε αναδεικνύεται παγκόσμιος πρωταθλητής.
Η βροχή θεωρείται δεδομένη. Και όλοι είναι έτοιμοι για έναν αγώνα που θα μείνει στην ιστορία όπως τόσα Grand στη Βραζιλία. Τα κόκκινα φώτα σβήνουν στις 18.00.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights