CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Το Ρέθυμνο σταμάτησετο αήττητο του Πανιωνίου 70-86


Το Ρέθυμνο έμελλε να είναι η ομάδα που θα σπάσει το αήττητο του Πανιωνίου και μάλιστα με... εκκωφαντικό τρόπο. Οι κρητικοί επιβλήθηκαν με 86-70 των "κυανέρυθρων" σε ένα παιχνίδι που οι φιλοξενούμενοι παρουσίασαν εξαιρετικό πρόσωπο σε όλους τους τομείς, εν αντιθέσει με τους γηπεδούχους που δεν μπόρεσαν να... ξεχωρίσουν ούτε σε άμυνα, ούτε σε επίθεση.
Το σκορ του αγώνα το άνοιξε ο Πανιώνιος, ξεκινώντας το ματς με 5-0. Όμως, στη συνέχεια το σκηνικό άλλαξε άρδην, με το Ρέθυμνο να ισοφαρίζει σε 5-5 ενώ λίγο αργότερα πήρε το προβάδισμα στο σκορ με 11-10 στηριζόμενο στα σουτ από την περιφέρεια. Από εκείνη τη στιγμή και μετά οι παίκτες του Κουφού δεν επέτρεψαν στον Πανιώνιο να περάσουν μπροστά στο σκορ, κρατώντας τα ηνία ως το τέλος της αναμέτρησης,
Στο πρώτο δεκάλεπτο το Ρέθυμνο ήταν μπροστά οκτώ πόντους (23-15), διαφορά η οποία στη συνέχεια χάρη στο πολύ μεστό παιχνίδι του, τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα, άρχισε να ανεβαίνει, φτάνοντας τους 17 πόντους στο ημίχρονο.
Παρά τη... σκοτοδίνη που ένιωσε ο Στέργιος Κουφός, παρά τον τραυματισμό στον αυχένα του Μπρεντ Πέτγουέι (στο τρίτο δεκάλεπτο), το Ρέθυμνο δεν έχασε τα θετικά στοιχεία του παιχνιδιού του ούτε στο δεύτερο ημίχρονο, το οποίο ήταν περισσότερο τυπική διαδικασία.
Οι Κρητικοί εκμεταλλεύτηκαν την αστοχία του Πανιωνίου, αλλά και την κακή του άμυνα και ανέβασε τη διαφορά πάνω από τους 20 πόντους. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να... επιστρέψουν στο παιχνίδι στο τελευταίο δεκάλεπτο, όμως ήταν ήδη αργά, αφού οι φιλοξενούμενοι με αργό ρυθμό και σωστές επιλογές κράτησαν τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη σφιχτά στα χέρια τους.
Τα δεκάλεπτα: 15-23, 27-44, 40-63, 70-86.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Σκουρτόπουλος): Μπόγρης 2, Πέιν 2, Αθηναίου 8 (1), Γκιμπς, Μίλμπουρν 3, Αθανασούλας, Μπατής 11 (1), Γιάνκοβιτς 17 (2), Παππάς 22 (2), Μπούκερ 5.
ΡΕΘΥΜΝΟ (Κουφός): Μπράουν 15 (3), Καλλινικίδης 2, Κόλιμον 3 (1), Αγγελόπουλος 14 (1), Τσόχλας 13 (3), Ντούβνιακ 18 (3), Κόμματος, Κάρτερ 2, Λάτοβιτς 9 (1), Πέτγουέι 10 (2).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights