CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Ζαλγκίρις Κάουνας - Κάχα Λαμποράλ 82-45

Ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση από την Ζαλγκίρις, η οποία επικράτησε της Κάχα Λαμποράλ με 82-45 στο Κάουνας και... βύθισε ακόμα περισσότερο τους Βάσκους που χρειάζονται πλέον ένα θαύμα για να προκριθούν.




Εξαιρετικό παιχνίδι έκανε η Ζαλγκίρις, η οποία επικράτησε στο Κάουνας την Κάχα Λαμποράλ με 82-45 και διατηρήθηκε στην κορυφή του τρίτου ομίλου, εξασφαλίζοντας παράλληλα και την πρόκριση της στο "Top-16".
Αυτή ήταν η έκτη νίκη για τους παίκτες του Χοάν Πλάθα σε επτά αναμετρήσεις στην Ευρωλίγκα που αποτελούν το μεγάλο φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης στον όμιλο.

Στην αντίπερα όχθη τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, καθώς η Κάχα αν θέλει να έχει πιθανότητες να προκριθεί στην επόμενη φάση θα πρέπει να νικήσει και τα τρία ματς που της απομένουν απέναντι σε Τσεντεβίτα, Αρμάνι Μιλάνο και Αναντόλου Εφές.
Επίσης, οι Κροάτες και οι Ιταλοί θεωρητικά θα πρέπει να ηττηθούν σε τουλάχιστον ένα ματς τους στην διοργάνωση από τα τρία που τους απομένουν, ενώ σε περίπτωση ισοβαθμίας μόνο με την Τσεντεβίτα οι Βάσκοι θα χρειάζεται να έχουν καλύψει και την διαφορά της ήττας στο Ζάγκρεμπ.
Στο αγωνιστικό κομμάτι οι Λιθουανοί επέβαλαν από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης το παιχνίδι τους και δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα και την έκτη τους νίκη.
Τα δεκάλεπτα: 22-15, 43-24, 59-33, 82-45.
Ζαλγκίρις (Πλάθα): Ντάρντεν 2, Τζάαμπερ 12(2), Πόποβιτς 19(4), Ν. Λαβρίνοβιτς 13(1), Λιπκεβίτσιους, Γιανκούνας 5(1), Ντέλας, Κουζμίνσκας 13, Λαφαγιέτ 7, Καουκένας 2, Φουτ 8, Κ. Λαβρίνοβιτς 1.
Κάχα Λαμποράλ (Τάμπακ): Νοτσιόνι 10(2), Ρότζεστι 1, Μ. Μπιέλιτσα 4, Καμπέθας 2, Σαν Εμετέριο 3(1), Πλάις 6, Ερτέλ 2, Όλεσον 2, Λάμπε 5, Κουζέρ 10(1).


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights