CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Τρεις οι απόντες στην προπόνηση της Τρίτης

Όχι έναν, ούτε, δύο, αλλά τρεις παίκτες είδε ο Αργύρης Πεδουλάκης να μένουν εκτός προπόνησης Παναθηναϊκού την Τρίτη (20/11). Αγώνα δρόμου ο Τσαρτσαρής, πολύ δύσκολα οι Σχορτσανίτης, Ούκιτς για Καντού




Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν είχε την Τρίτη (20/11), στην έναρξη της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού τρεις παίκτες του, καθώς τα προβλήματα τραυματισμών δίνουν και παίρνουν στο "πράσινο" στρατόπεδο.
Ο λόγος για τους Κώστα Τσαρτσαρή, Σοφοκλή Σχορτσανίτη και Ρόκο Λένι Ούκιτς οι οποίοι ταλαιπωρούνται από προβλήματα.
Ο "Big Sofo" ταλαιπωρείται από κάκωση στο πέλμα και ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας. Το ίδιο κάνει και ο Ούκιτς ο οποίος είχε υποστεί θλάση στον αριστερό δικέφαλο μηριαίο στην αναμέτρηση με τη Ρεάλ την περασμένη Πέμπτη.
Οι δύο τους πολύ δύσκολα θα ακολουθήσουν την αποστολή στην Ιταλία, που αναχωρεί την Πέμπτη (22/11) με προορισμό το Ντέζιο της Ιταλίας, όπου θα αντιμετωπίσει μία ημέρα αργότερα την Καντού για την 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.
Από την άλλη, ο Κώστας Τσαρτσαρής που ταλαιπωρήθηκε από διάστρεμμα, έβγαλε μέρος της προπόνησης και κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος να αγωνιστεί την Παρασκευή με την Καντού.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights