CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Άνοιξε η... όρεξη για τρίτη θέση

Η βελτίωση της εικόνας του ΠΑΟΚ τον τελευταίο καιρό έχει δημιουργήσει αισιοδοξία στον "Δικέφαλο", στο στρατόπεδο του οποίου κάνουν λόγο για κατάκτηση της τρίτης θέσης στο πρωτάθλημα. Χαμόγελα για τον Χαραλαμπίδη




Η τρίτη συνεχόμενη νίκη του ΠΑΟΚ είναι λογικό να έχει φέρει χαμόγελα στον "Δικέφαλο" καθώς έτσι οι "ασπρόμαυροι" "πάνε" στο ντέρμπι με τον Αρη με καλή ψυχολογία αλλά και σταθερά ανοδική αγωνιστική εικόνα τον τελευταίο καιρό.
Αυτή (αγωνιστική εικόνα) μάλιστα, όπως αναφέρουν στους "ασπρόμαυρους", έχει κι άλλα περιθώρια βελτίωσης και στον ΠΑΟΚ τονίζουν πως ο χρόνος αποτελεί... σύμμαχο της ομάδας με την έννοια πως θα αυτή αναμένεται συνεχώς να "ανεβαίνει". Μάλιστα η παρουσία του ΠΑΟΚ έχει ανοίξει την... όρεξη όσον αφορά την τρίτη θέση.

Το καλοκαίρι είχαμε αναφέρει ότι στο στρατόπεδο του "Δικεφάλου" είχαν θέσει ως στόχο την είσοδο στην τετράδα και με προϋποθέσεις θεωρούσαν πως θα μπορούσε να τερματίσει ο ΠΑΟΚ μετά τους Ολυμπιακό και Παναθηναικό.
Τα πρώτα... χαστούκια της σεζόν, όμως, από Τρίκαλα και ΚΑΟΔ είχαν "παγώσει" το στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, δεν προέκυπτε ξεκάθαρα ποιες θα είναι οι βλέψεις ωστόσο η αγωνιστική άνοδος του "Δικεφάλου" τον τελευταίο καιρό έφερε ξανά στο προσκήνιο το συγκεκριμένο θέμα.
"Μπορούμε να πάρουμε την τρίτη θέση", ακούγεται στον ΠΑΟΚ πως τονίζουν πως "εκτός από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναικό, όλες οι ομάδες πάνω κάτω είναι στο ίδιο επίπεδο. Έχουμε καλό ρόστερ και θα υπάρχει κι άλλη βελτίωση", λέγεται στους "ασπρόμαυρους", άποψη που ασπάζονται και καλαθοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.
Στον "Δικέφαλο" βέβαια παραδέχονται πως ο Πανιώνιος είναι μια πολύ καλή ομάδα, δεν θεωρούν ωστόσο πως είναι αχτύπητος και αυτό επισημαίνουν πως φάνηκε ξεκάθαρα στο ματς με το Ρέθυμνο.
Ικανοποίηση για Χαραλαμπίδη
Γενικώς τα τελευταία αποτελέσματα των "ασπρόμαυρων" έχουν δημιουργήσει την προσδοκία πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να είναι η ομάδα που θα τερματίσει μετά τους Ολυμπιακό και Παναθηναικό, ενώ κατά τα άλλα να σημειωθεί πως ικανοποίηση υπάρχει για τον Κώστα Χαραλαμπίδη.
Στον "Δικέφαλο" σε αυτό που στέκονται είναι στην αυτοπεποίθηση που έδειξε να έχει στο παιχνίδι του απέναντι στον Κολοσσό, δείγμα του ότι αρχίζει να μην είναι τόσο πιεσμένος και επιφυλακτικός από τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε.
Κόντρα στον Άρη εκτιμάται στον ΠΑΟΚ πως ο έμπειρος γκαρντ θα είναι ακόμη πιο έτοιμος, ενώ κατά τα άλλα την Τετάρτη (21/11) η προετοιμασία του "Δικεφάλου" θα συνεχιστεί με μία προπόνηση (ως γνωστόν το μόνο πρόβλημα για τον Σούλη Μαρκόπουλο στην παρούσα φάση είναι η απουσία του Νίκου Καλλέ).
Το πρωί της Τετάρτης θα γίνει η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του ντέρμπι, στην οποία αναμένεται να αποφασιστεί να μείνει ένας μικρός χώρος κενός πίσω από τον πάγκο του ΠΑΟΚ, εκεί όπου θα "τοποθετηθούν" όσοι έχουν προσκλήσεις από πλευράς "Δικεφάλου". Σχετικά με την παρουσία του κόσμου στο ματς με τον Κολοσσό, είναι αλήθεια πως στον ΠΑΟΚ ήπλιζαν να είναι περισσότερος...


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights