CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Τούμπα: Το πρώτο μεγάλο τεστ του Ολυμπιακού

Το κεφάλαιο Τσάμπιονς Λιγκ τελείωσε φέτος για τον Ολυμπιακό και πλέον ξεκινά την προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ, σ' ένα ματς που μπορεί να κρίνει το πρωτάθλημα από τα τέλη Νοέμβρη!




Η αναμέτρηση με την Σάλκε (1-0) ανήκει στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό, όπως και το όνειρο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Πειραιώτες ξέρουν πως θα παίζουν το 2013 στο Europa League και μένει το ματς με την Άρσεναλ, που βέβαια δεν είναι τόσο αδιάφορο.
Αυτά αναφορικά με την Ευρώπη, γιατί στην Ελλάδα οι υποχρεώσεις για τους Πειραιώτες τρέχουν και οι ίδιοι πρέπει να ακολουθήσουν τους ρυθμούς και να παρουσιαστούν έτοιμοι προκειμένου να τελειώσουν από νωρίς την υπόθεση πρωτάθλημα.

Τα δύσκολα δεν αργούν για τους ποδοσφαιριστές του Λεονάρντο Ζαρντίμ, αφού σε λίγες ημέρες (Κυριακή 25/11) ταξιδεύουν στην Θεσσαλονίκη, για να αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ κι αυτό το ματς μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό στην κούρσα για την κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος.
Μετά την ολοκλήρωση του 1/3 της φετινής Superleague οι "ερυθρόλευκοι" είναι το ακλόνητο φαβορί και ο μεγάλος αντίπαλος μέχρι στιγμής φαίνεται πως είναι ο ΠΑΟΚ, καθώς βρίσκεται στην δεύτερη θέση έχοντας 8 βαθμούς διαφορά από την κορυφή.
Καταλαβαίνεις κανείς πως το ματς της Κυριακής στην Τούμπα είναι μια λαμπρή ευκαιρία για τους Νταμπλούχους Ελλάδας να κάνουν ένα μεγάλο βήμα προς το 4ο αστέρι. Προφανώς και είναι πολύ νωρίς για να κριθεί ο πρωταθλητής και πόσο μάλλον μαθητικά, όμως αν οι Πειραιώτες φύγουν με το τρίποντο από την Θεσσαλονίκη πάνε στο +11 και τότε θα κόψουν την όρεξη στους υπόλοιπους διεκδικητές.
Επιπλέον, οι παίκτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν έχουν δώσει μέχρι στιγμής ένα από τα λεγόμενα δυνατά παιχνίδια. Τα ματς στις έδρες της ΑΕΚ (4-0) και του Άρη (2-2) είναι πάντα δύσκολα, όμως και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε κακή κατάσταση φέτος και δεν μπορούν να συγκριθούν με την ποιότητα που έχει ο ΠΑΟΚ.
Το ματς στην έδρα του Δικεφάλου του Βορρά έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον εδώ και πολλά χρόνια για τον Ολυμπιακό και ειδικά φέτος μπορεί να χαρακτηριστεί πρώτος τελικός για το πρωτάθλημα. Αν θα τα καταφέρουν οι "ερυθρόλευκοι" να περάσουν με άριστα το πρώτο τεστ θα το δούμε την Κυριακή, όμως το μόνο σίγουρο είναι πως πρόκειται για ένα ματς πρόκληση.
Σ' ό,τι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Πειραιώτες ξεκίνησαν την Πέμπτη την προετοιμασία τους για την Τούμπα, με τους παίκτες που αγωνίστηκαν με την Σάλκε να ακολουθούν αποθεραπεία και τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να ρίχνει το βάρος του σε ασκήσεις τεχνικής και ελέγχου της μπάλας, τελειώματα φάσεων και "διπλό" σε μικρό χώρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights