CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

ΟΠΑΔΟΙ LIVE BLOG: Βιντεοθεραπεία και προσοχή στους επιθετικούς του Λεβαδειακού

Ανάλυση του τρόπου που αγωνίζεται ο Λεβαδειακός με προβολή βίντεο περιελάμβανε μέρος του προγράμματος της προπόνησης της ΑΕΚ την Πέμπτη.

Όπως κάθε Πέμπτη έτσι και αυτή, ο Έβαλντ Λίνεν έδειξε στιγμιότυπα από παιχνίδια του αντιπάλου της Ένωσης. Ο Γερμανός τεχνικός επέστησε την προσοχή των "κιτρινόμαυρων" κυρίως όσον αφορά την αμυντική λειτουργία, καθώς ο Λεβαδειακός είναι επικίνδυνος επιθετικά, έχοντας πολλές αξιόλογες μονάδες. Μεγαλύτερη προσοχή θα δοθεί βέβαια στον Βασιλείου που είναι ο φορ των Βοιωτών έχοντας σκοράρει 3 φόρες στο φετινό πρωτάθλημα.ς παίζει πιο συντηρητικά και προσπαθεί να χτυπήσει στην αντεπίθεση.

 Το σίγουρο είναι ότι οι παίκτες της ομάδας του Κομπότη θα προσπαθήσουν να διαφυλάξουν το μηδέν πίσω και να χτυπήσουν στην αντεπίθεση. Οπότε η ΑΕΚ πρέπει να βρει μια δυναμική φόρμουλα για να διατηρήσει το μηδέν και να σκοράρει. Όχι ένα γκολ, αλλά πολλά όπως στη Βέροια.

Εξάλλου και ο ίδιος ο Λίνεν  σε δηλώσεις του υπογράμμισε τη δυσκολία που θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ, παρουσιάζοντας ποιοι παίκτες των φιλοξενούμενων θα είναι μόνιμη απειλή για την Ένωση.

"... ο Λεβαδειακός είναι μια ομάδα με πολύ καλούς επιθετικούς. Νίκησε στα δύο τελευταια παιχνίδια. Έχει τον Πόϊ, τον Ροτζέριο, τον Βασιλείου, τον Ναπολεόνι αν παίξει, τον Μίλιεβιτς στα δεξιά. Έχουν παίκτες με ταλέντο όπως ο Ζησόπουλος και ο Κόρμπος, οι οποίοι ...πατούν περιοχή, γι' αυτό πρέπει και πάλι να αμυνθούμε πολύ σωστά και μετά να δούμε πως θα δημιουργήσουμε", δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ στη Nova.


AEK LIVEhttp://www.aek-live.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights