CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Ψάχνει «οξυγόνο»

Ψάχνει «οξυγόνο»Στα ματς με ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό ουδείς είχε την απαίτηση από την τωρινή ΑΕΚ να πάρει βαθμούς. Όμως αυτό δεν ισχύει για το σημερινό πολύ κρίσιμο ματς στη Βέροια (17:15, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94M,6 και www.sport-fm.gr), όπου η «Ένωση» επιζητεί την παρθενική της νίκη μακριά από το ΟΑΚΑ. Ακόμη κι αυτή δεν θα είναι αρκετή για να την ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας, αλλά σίγουρα θα είναι μία καλή αρχή εν όψει και των διαδοχικών αγώνων στο ΟΑΚΑ απέναντι σε Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα που ακολουθούν. 


Ο Έβαλντ Λίνεν βρίσκεται σε δίλημμα για μία θέση της ενδεκάδας. Αν και φαίνεται να έχει καταλήξει στο πείραμα της χρησιμοποίησης του Φουρτάδο σε θέση αριστερού εξτρέμ, για την κορυφή της επίθεσης προβληματίζεται μεταξύ του πιο βαρύ και παίκτη περιοχής Κατσικοκέρη ή του πιο ευέλικτου αλλά… περιφερειακού Κατίδη. 

Για τις υπόλοιπες θέσεις, τα πράγματα είναι μάλλον σαφή. Ο Αραμπατζής έχει μικρό προβάδισμα έναντι του Κωνσταντόπουλου για τη θέση του γκολκίπερ, Λαγός και Βλάχος θα καλύπτουν το αριστερό και το δεξί άκρο της άμυνας αντίστοιχα, Κουτρουμπής και Κοντοές θα είναι οι στόπερ, Φέτσης και Κορδέρο τα αμυντικά χαφ με τον Γκερέιρο μπροστά τους, ενώ δεξιά θα βρίσκεται ο Φούντας. 

Στη 19μελή αποστολή πέρα από τους προαναφερθέντες βρίσκονται και οι Μπουγαΐδης, Αρκούδας, Κοτσαρίδης, Ρίκκα, Σταμάτης και Παυλής. 

Επαφές… από αύριο 

Από αύριο οι συνεργάτες του Δημήτρη Βιντιάδη θα είναι και πάλι στα Σπάτα συνεχίζοντας τις επαφές με τους πιστωτές της ΠΑΕ με στόχο να πετύχουν το μεγαλύτερο δυνατό ψαλίδισμα των χρεών της ομάδας. Πάντως είναι αμφίβολο αν αυτό θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, καθώς η πλευρά του υποψήφιου επενδυτή αισιοδοξεί να «κουρέψει» τις οφειλές κατά τουλάχιστον 2-2,5 εκατ. ευρώ. Στο μεταξύ, το ΔΣ της ΠΑΕ αναμένεται να συνεδριάσει την Πέμπτη για να ορίσει ημερομηνία για τη νέα γενική συνέλευση.


sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights