CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Ολυμπιακός: Έβγαλε την… υποχρέωση και πλέον στρέφεται στη Σάλκε!


Στροφή στην κρίσιμη αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής του Champions League με την Σάλκε κάνουν άπαντες στον Ολυμπιακό.Ολυμπιακός: Έβγαλε την… υποχρέωση και πλέον στρέφεται στη Σάλκε! | onsports.gr
Οι «ερυθρόλευκοι», το απόγευμα του Σαββάτου (17/11) πέρασαν με… άριστα το «τεστ» του ελληνικού πρωταθλήματος κόντρα στην Κέρκυρα, πανηγυρίζοντας το «τρίποντο» με 2-0 χάρις σε τέρματα των Μήτρογλου και Σιόβα και πλέον μπορούν να προσηλωθούν στην αναμέτρηση που ακολουθεί με τους Γερμανούς στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.
Το «συγκρότημα» του Λεονάρντο Ζαρντίμ έδειξε απέναντι στους «Φαίακες» πως εντός των τειχών δεν αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, καθώς επέβαλε από την αρχή τον ρυθμό του και κατάφερε να πάρει τη νίκη, χωρίς να χρειαστεί να... ιδρώσει, κάνοντας συντήρηση δυνάμεων για το παιχνίδι της Τετάρτης (21/11). Παράλληλα, ο Πορτογάλος τεχνικός… κατάφερε να βγάλει το παιχνίδι ξεκουράζοντας μερικά από τα βασικά… εργαλεία του, ενώ ακόμα αποκόμισε σημαντικά οφέλη.

Το σημαντικότερο όλων ήταν η εμφάνιση του Ντρίσα Ντιακιτέ στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής, έδειξε πως η εμφάνιση απέναντι στην Άρσεναλ, όπου ντεμπούταρε με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ανήκει πλέον στο παρελθόν και κόντρα στην Κέρκυρα, φώναξε «παρών», τόσο για το ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και για την Ευρώπη, δίνοντας μία ακόμα λύση στον 38χρονο προπονητή.
Ακόμα, στον αγώνα με τους νησιώτες του Ιονίου, ο Αριέλ Ιμπαγάσα επέστρεψε στο αρχικό σχήμα, έδωσε άλλο… αέρα στην μεσαία γραμμή των «ερυθρόλευκων» και έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στον αγώνα της Τετάρτης με την Σάλκε, όπου οι Πειραιώτες θα χρειαστούν τις εμπνεύσεις του και να «χτυπήσουν» τους Γερμανούς στην άμυνα, η οποία δεν αποτελεί από τα δυνατά… χαρτιά των «μπλε».
Κάτι ανάλογο ισχύει και με τον Ραφίκ Τζεμπούρ, ο οποίος έχει αφήσει πίσω του το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα, αν και με την εξαιρετική φόρμα του Κώστα Μήτρογλου, τα πράγματα δεν είναι… ξεκάθαρα για τον Αλγερινό επιθετικό, αναφορικά με την επιστροφή του στην κορυφή της επίθεσης.
Ο Έλληνας επιθετικός, απέναντι στην Κέρκυρα σημείωσε ένα ακόμα ρεκόρ, καθώς μετά το τέρμα που πέτυχε απέναντι στην Μονπελιέ στην Γαλλία, το οποίο ήταν το 100ό των Πρωταθλητών Ελλάδας στην Ευρώπη, σημείωσε και το υπ’ αριθμόν 2.100 τέρμα του Ολυμπιακού στα εντός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα.
Πλέον, άπαντες καλούνται να αφήσουν πίσω τους τον αγώνα με τους «Φαίακες» και από την Κυριακή (18/11) κιόλας να στραφούν στον αγώνα με τους Γερμανούς. Άλλωστε, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, κατά την ομιλία του στα αποδυτήρια του φαληρικού γηπέδου, χαρακτήρισε σημαντικό το παιχνίδι, όχι μόνο για τους παίκτες, αλλά και για τον σύλλογο και την χώρα.
Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, μαζί με το τεχνικό επιτελείο, μετά το τέλος του αγώνα του Σαββάτου αναχώρησαν για το προπονητικό κέντρο του Ρέντη, όπου δείπνησαν, στο πλαίσιο της καλύτερης αποθεραπείας της ομάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του Champions League στις 10:30 το πρωί της Κυριακής (18/11), ενώ μία πρωινή προπόνηση έχει οριστεί και για τη Δευτέρα (19/11) στις 11:00, πριν το πρωί της Τρίτης αναχωρήσουν για την Γερμανία.
Το παιχνίδι κόντρα στην Σάλκε θεωρείται κρίσιμο για την πορεία του Ολυμπιακού στο Champions League. Σε περίπτωση που οι «ερυθρόλευκοι» φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα από την «Veltins Arena», τότε θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση, στον τελευταίο αγώνα των ομίλων με την Άρσεναλ στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ παράλληλα θα έχουν εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή τους… συνέχεια και το νέο έτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights