CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Πασιαλής: "Θέλει μεγάλη προσοχή"

Δεδομένων των έξι απουσιών του Άρη στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό ο προπονητής του Άρη Νίκος Πασιαλής, συνέστησε μεγάλη προσοχή.



Ο τεχνικός του Άρη Νίκος Πασιαλής συνέστησε μεγάλη προσοχή εν όψει του αυριανού παιχνιδιού (10/11) στην Λιβαδειά με τον Λεβαδειακό δεδομένων και των έξι απουσιών που έχει.
Συγκεκριμένα θα απουσιάσουν οι Αγκάνθο, Πουλίδο, Κοέλιο, Καζναφέρης, Παπαστεριανός και Ασλανίδης ενώ επανέρχεται ο Ψυχογιός με τους Πασιαλή και Μπουγιουκλή να συμπεριέλαβαν 21 παίκτες στην αποστολή τους.

"Το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό έρχεται σε μια περίοδο που η ομάδα μας βρίσκεται σε ανοδική πορεία, ενώ μετά τα τελευταία αποτελέσματα το ηθικό των ποδοσφαιριστών είναι ανεβασμένο. Βέβαια γνωρίζουμε τις δυσκολίες που θα έχει ο αγώνας, καθώς και τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε από απουσίες παικτών, μέσα από τα οποία, όμως, παίρνουμε δύναμη.
Το ματς με τον Λεβαδειακό θέλει μεγάλη προσοχή. Ο αντίπαλός μας, που έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία, θέλει τους βαθμούς για δικούς του λόγους. Είναι μια ομάδα που παρουσιάζεται δυνατή στην έδρα της και έχει έμπειρους παίκτες στο ρόστερ της.
Από την πλευρά μας αισιοδοξούμε ότι θα δώσουμε συνέχεια στα επιτυχημένα αποτελέσματα και στις καλές εμφανίσεις και θα ικανοποιήσουμε τον κόσμο του Άρη, που θα ταξιδεύσει στην Λιβαδειά για να στηρίξει την προσπάθεια που θα κάνουμε", τόνισε ο τεχνικός του Άρη Νίκος Πασιαλής στην γραπτή του δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ για το αυριανό παιχνίδι στην Λιβαδειά.
Κι όσο για την προετοιμασία του Άρη ολοκληρώθηκε με την πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου με την 21μελή αποστολή να αποτελείται από τους: Βελλίδης, Διούδης, Αγγελούδης, Αντωνιάδης, Γιαννίτσης, Γιαννιώτας, Γιώρης, Γκέσιος, Κανούλας, Καπετάνος, Καραγιάννης, Κοτσώνης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Παντίδος, Παπαζαχαρίας, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος, Οικονομόπουλος, Τσουκάνης και Ψυχογιός.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights