CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Πέντε απουσίες με ΟΦΗ

Με απουσίες θα ταξιδέψει η Βέροια στην Κρήτη για τον αγώνα με τον ΟΦΗ (10/11 17:15).

Βέροια - ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

Πέντε σημαντικές απουσίες θα έχει η Βέροια για τον προσεχή αγώνα πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ.
Ο Νίκος Καρύδας δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες, Γεωργέα και Μπεθέρα, ενώ εκτός είναι επίσης οι τιμωρημένοι, Σνάουτσνερ, Μπαργκάν όπως και ο Λόπεθ που τελικά δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.
Αντίθετα, στην αποστολή επέστρεψε ο Γεωργιάδης, ο οποίος στην αναμέτρηση με τον Άρη είχε εκτίσει την ποινή του.
Οι 18 εκλεκτοί του Νίκου Καρύδα είναι οι εξής: Τζόναθαν, Καντιμοίρης, Καλί, Ορέστες, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Τζημογιάννης, Ζε Βιτόρ, Καφές, Μπελόν, Καλογέρης, Καλτσάς, Ολαϊτάν, Γκιγέρμο, Ιωάννου, Παυλίδης, Μπάρμπας, Κόστλι.

Ο προπονητής της Βέροιας Νίκος καρύδας αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο "Γεντί Κουλέ", δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: "Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με επιθετική φιλοσοφία σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Γνωρίζουμε ότι ο ΟΦΗ θέλει τους βαθμούς της νίκης ώστε να επιβεβαιώσει τις τελευταίες πολύ καλές του εμφανίσεις και θα μας πιέσει πάρα πολύ γι’ αυτό.
Εμείς προετοιμαστήκαμε στο λίγο χρονικό διάστημα που είχαμε μετά το τελευταίο παιχνίδι με τον Άρη, ώστε να μη γίνουμε ο σάκος του μποξ για καμία ομάδα. Θέλουμε ο κόσμος μας να συνεχίσει να είναι περήφανος για την ομάδα της πόλης μας και τον ευχαριστούμε για τη συμπαράστασή του".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights