CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Πρόβλημα με Μπανκς και ΠΑΟ!


Το βράδυ της Τρίτης (13/11, 22:25) αναμένεται να αφιχθεί στην Αθήνα ο Μάρκους Μπανκς για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Ο Αμερικανός έχει συμφωνήσει με τους «πράσινους» ώστε να δοκιμαστεί από τον Αργύρη Πεδουλάκη και τους συνεργάτες του.
Βέβαια εκείνο που έχει ενδιαφέρον, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί είναι το αν στο 10ήμερο της δοκιμής θα αγωνίζεται σε επίσημα παιχνίδια και συγκεκριμένα στα ματς με τη Ρεάλ και την Καντού που σε μεγάλο βαθμό θα κρίνουν την πρόκριση στο Τοπ-16…
Πάντως, παρότι ο Μπανκς έρχεται στην Ελλάδα δεν είναι σίγουρο ότι θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό μετά το 10ήμερο τεστ. Θα περάσει πρώτα από ιατρικά τεστ και στη συνέχεια θα «πατήσει» στο παρκέ προκειμένου να δείξει ότι διαθέτει τα στοιχεία που έχει ανάγκη ο Αργύρης Πεδουλάκης…
«Εύκολη απόφαση για τον Μπανκς, ο Παναθηναϊκός»!

Ως την καλύτερη επιλογή, εκτός ΝΒΑ, χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό για τον Μάρκους Μπανκς, σύμβουλος του παίκτη. Μίλησε μάλιστα και για την όρεξη που έχει ο Μπανκς να παίξει μπάσκετ. Μιλώντας στην ιστοσελίδα «Sportando» ο σύμβουλος του παίκτη (όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται) μίλησε για τις επιλογές του Αμερικανού.
«Κύριος στόχος του Μπανκς ήταν να παίξει μπάσκετ και από τη στιγμή που δεν το έκανε στο ΝΒΑ, η Ευρωλίγκα ήταν η δεύτερη επιλογή του. Θέλει να παίξει τουλάχιστον άλλα 2-3 χρόνια και επιθυμία του ήταν να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του» είπε αρχικά.
Και συνέχισε: «Ετσι η προοπτική να αγωνιστεί εκτός ΗΠΑ έγινε κάτι που πραγματικά ήταν ελκυστικό για εκείνον. Κι από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος του υψηλότερου επιπέδου και με μεγάλη ιστορία, η απόφαση για εκείνον ήταν εύκολη».
Εντός της ημέρας για Καπόνο
Ταυτόχρονα με την υπόθεση του Μπανκς ο Παναθηναϊκός «τρέχει» και την περίπτωση του Καπόνο. Ο λευκός Αμερικανός σουτέρ είναι πλέον ο βασικός υποψήφιος και δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να υπάρξουν εξελίξεις. Αν κάτι «στραβώσει» στην περίπτωσή του, τότε δεν αποκλείεται να επανέλθει στο προσκήνιο το όνομα του Μπάτλερ, τον οποίο βεβαίως την Δευτέρα απέρριψε ο Πεδουλάκης!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights