CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Μαχμουτί: "Ό,τι χρειαστεί για νίκη στο ΣΕΦ"

Ο Οκτάι Μαχμουτί μίλησε για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη στο ΣΕΦ (22/11, 9.45μ.μ.) κι εξήγησε πως η ομάδα του θα κάνει τα πάντα για να πάρει τη νίκη




Η Εφές νίκησε τον Ολυμπιακό στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, με το ευρύ 98-72, όμως φαίνεται πως θέλει και πάλι να δυσαρεστήσει τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Ο Τούρκος προπονητής υπογράμμισε πως η Εφές θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να πάρει τη νίκη στο ΣΕΦ στο παιχνίδι για την 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.
Όλες οι ομάδες φτάνουν στην πραγματική τους απόδοση, μετά από διάστημα προσαρμογής. Ο Ολυμπιακός πλέον βρίσκεται στην πραγματική του φόρμα τώρα. Εμείς από την πλευρά μας, όπως κάναμε και στο πρώτο παιχνίδι, πηγαίνουμε στην Αθήνα έχοντας τις ίδιες σκέψεις. Θα κάνουμε το καλύτερό μας για να κερδίσουμε εκεί", υπογράμμισε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας ο Οκτάι Μαχμουτί.

Από την πλευρά του ο Σεμίχ Ερντέν υπογράμμισε: "Κερδίσαμε το πρώτο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη, αλλά δεν πρέπει να παρασυρθούμε από το αποτέλεσμα εκείνου του αγώνα. Ο Ολυμπιακός είναι μία καλή ομάδα. Εμείς παίξαμε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας έχοντας την εξαιρετική στήριξη των φιλάθλων μας.
Πλέον είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι και θα παίξουμε μακριά από την έδρα μας. Ο Ολυμπιακός θέλει να νικήσει μέσα στο γήπεδό του, αλλά εμείς πηγαίνουμε στην Αθήνα για να νικήσουμε".


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights