CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

ΟΠΑΔΟΙ LIVE BLOG, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Τιμωρούν τον κόσμο της ΑΕΚ!

Η Super League κάλεσε σε απολογία την ΠΑΕ ΑΕΚ για το ματς με τη Βέροια, όπου έδωσαν το παρών πάνω από 1000 Ενωσίτες, προκειμένου να τιμωρήσουν την ομάδα για την παρουσία τους!

Αυτή η ΑΕΚ πραγματικά χτυπάει πολύ στο μάτι κάποιων. Παρότι είναι τελευταία στη βαθμολογία, έχει σχετικά φτωχό ρόστερ και πολλά αρνητικά αποτελέσματα, οι οπαδοί της Ένωσης συνεχίζουν να την ενισχύουν κάνοντας πράξη το οριτζιναλίστικο σύνθημα ζωής, "όπου και αν παίζεις πάντα θα σε ακολουθώ"

Η εκστρατεία των οπαδών της ΑΕΚ και η επιβλητική νίκη της ομάδας φαίνεται πως θορύβησε πολλούς! Δεν εξηγείται διαφορετικά η κλήση σε απολογία της ΠΑΕ ΑΕΚ για ένα εκτός έδρας ματς όπου οι Ενωσίτες ήταν απίστευτοι και δεν δημιούργησαν το παραμικρό πρόβλημα.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League κάλεσε σε απολογία την Παρασκευή 23/11/2012 και ώρα 12:00 την ΠΑΕ ΑΕΚ, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Βέροια-ΠΑΕ ΑΕΚ * Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Η απόφαση θα είναι πάλι τιμωρία για την ΑΕΚ! Κατά βάθος τιμωρούν τους οπαδούς της που παραμένουν ρομαντικοί και επιβεβαιώνουν το μότο: "ΑΕΚ στα εύκολα, ΑΕΚάρα στα δύσκολα".

Σε όποιον αρέσουμε λοιπόν! Είμαστε άρρωστοι και είναι πια αργά...


http://www.aek-live.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights