CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Μαρκόπουλος: "Ποιοτικός ο Κολοσσός"

Iκανοποιημένος εν μέρει ήταν ο Σούλης Μαρκόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε "είχαμε δύο διαφορετικά πρόσωπα". Τι ανέφεραν Γκέκος, Κασελάκης και Καλαμπόκης



Ο Σούλης Μαρκόπουλος παρουσιάστηκε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Κολοσσό και τη νίκη με σκορ 68-63.
Αναλυτικά, τα όσα είπε, ο Σούλης Μαρκόπουλος: "Συγχαρητήρια στους παίκτες μας, είχαμε δύο διαφορετικά πρόσωπα. Είχαμε ένα πρόβλημα με τα επτά αμυντικά ριμπάουντ, αλλά και στους έξι από τους οκτώ αιφνιαδιασμούς του Κολοσσού.


Δεν είχαμε την ίδια ισορροπία σε όλο το ματς κι αυτό μας επηρέασε. Παίζαμε απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα, ήταν δύσκολο ματς και είχαμε πρόβλημα με κάποιες επιθετικές καταστάσεις, με συνέπεια να μειώσει στο σκορ ο Κολοσσός. Ευχαριστώ τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο".
Για τις ενοχλήσεις του Καλλέ υπογράμμισε: "Εχει ένα πρόβλημα στον δικέφαλο, θα δούμε αύριο", ενώ για το ματς με τον Αρη επισήμανε: "Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, θα δούμε ποια ομάδα είναι πιο συγκεντρωμένη".

"Η νίκη μας έχει αξία"

Ο Λεωνίδας Κασελάκης από την πλευρά του δήλωσε: "Ηταν δύσκολο παιχνίδι. Μας είχε προετοιμάσει το τεχνικό τιμ γι' αυτό.
Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε το δικαίωμα στον Κολοσσό να πλησιάσει και η αμυνά μας τους επέτρεψε να είναι κοντά στο σκορ κι έτσι εμείς να αγχωθούμε. Πλέον, επικεντρωνόμαστε στο ματς με τον Αρη. Η σημερινή νίκη έχει αξία, κρατάμε κάποια καλά διαστηματά μας".

"Το πιστέψαμε αλλά είχαμε προβλήματα"

Ο τεχνικός του Κολοσσού, Μηνάς Γκέκος ανέφερε: "Παίξαμε απέναντι σε μία καλή ομάδα, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πρώτο ημίχρονο. Ξέραμε πως ο ΠΑΟΚ έχει καλή περιφέρεια.
Στο δεύτερο ημίχρονο ελέγξαμε τα ριμπάουντ και πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε. Είχαμε προβλήματα όλη την εβδομάδα, ο Καλαϊτζής ήταν άρρωστος χθες και όλα αυτά διαφοροποίησαν την κατάσταση".

"Παίζουμε καλά, δεν παίρνουμε νίκες"

Ο Γιάννης Καλαμπόκης τόνισε από την πλευρά του: "Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Παίξαμε καλή άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο αλλά ο ΠΑΟΚ είναι μία ποιοτική ομάδα.
Στα τελευταία τρία ματς παίζουμε καλά αλλά δεν έχουμε τις νίκες και αυτό σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο για εμάς. Ελπίζουμε στην συνέχεια να γίνουμε καλύτεροι. Θέλω να ευχηθώ στον ΠΑΟΚ καλή επιτυχία και το γήπεδο να έχει άλλη εικόνα γιατί είναι κρίμα να είναι άδειο".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights