CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Ανασκόπηση Super Leaegue 11ης αγωνιστικής ( VIDEO )


Χωρίς να «ιδρώσει» ο Ολυμπιακός 2-0 την Κέρκυρα Ο Μήτρογλου άνοιξε το σκορ (με το 2.100ό "ερυθρόλευκο" γκολ) και ο Σιόβας ολοκλήρωσε το εύκολο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Κέρκυρας για την 11η αγωνιστική της Super League. Πλέον, οι Πειραιώτες στρέφουν την προσοχή τους στο εκτός έδρας ματς με τη Σάλκε.


ΚΛΕΙΔΊ ΑΓΏΝΑ:

Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος της Κέρκυρας και φρόντισε να το δείξει σχεδόν από το πρώτο λεπτό. Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερες δυσκολίες από μία ομάδα που κατέβηκε για να αμυνθεί, ενώ είχε την ατυχία να χάσει τρεις παίκτες με τραυματισμό!

ΑΔΎΝΑΜΟΣ ΚΡΊΚΟΣ:

Είναι από τα παιχνίδια εκείνα που θα είναι άδικο να "κρεμάσεις" κάποιον σε αυτή την κατηγορία. Βάζουμε τον Ζαρντίμ μόνο και μόνο επειδή σε ένα τέτοιο ματς άφησε μέσα σχεδόν μέχρι τέλους τον Ιμπαγάσα.

MVP:

Ο Ντιακιτέ φρόντισε να μας υπενθυμίσει την παρουσία του. Η σέντρα στο γκολ του Μήτρογλου και η γενικότερη εικόνα του ήταν ενθαρρυντικά στοιχεία.


Ολυμπιακός - Κέρκυρα 2-0 HL από greeksuperleague

http://grpamestoixima.blogspot.gr




Ρότσα... όρτσα τα πανιά Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 2-0
Ο Παναθηναϊκός πήρε μια σπουδαία νίκη επί του ΠΑΟΚ με 2-0 χάρη σε γκολ των Ζέκα, Βιτόλο παίζοντας πιο ελεύθερα και παρουσιάζοντας το καλό του φετινό πρόσωπο. Κακή εμφάνιση από τον ΠΑΟΚ. Με δέκα ολοκλήρωσε το ματς ο ΠΑΟΚ χάρη σε δικαιολογημένη αποβολή του Χακόμπο.

ΖέκαΓΚΟΛ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΣΤΟ Β'

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά και στο δεύτερο μέρος έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων και πέτυχε ένα γρήγορο γκολ. ΄Ήταν το 51' 

ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΝΗΓΎΡΙΣΕ Ο ΖΈΚΑ

Ο Πορτογάλος μάλιστα δεν πανηγύρισε το γκολ και απλά περίμενε τους συμπαίκτες του να πάνε πάνω του

"ΚΛΕΊΔΩΣΕ" ΤΗ ΝΊΚΗ ΜΕ ΒΙΤΌΛΟ 

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να έχει την υπεροχή του ματς και στο 82' ο Βιτόλο έπαιξε το 1-2 ωραία με τον Κουίνσι ο οποίος ανατράπηκε 

ΈΠΑΘΕ "ΑΜΌΚ" Ο ΧΑΚΌΜΠΟ

Αμέσως μετά το 2-0 ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Σανθ Χακόμπο, βγήκε εκτός εαυτού και κλότσησε την μπάλα προς τους παίκτες του Παναθηναϊκού που πανηγύριζαν με αποτέλεσμα να δεχτεί την κάρτα του Τριτσώνη. 



http://grpamestoixima.blogspot.gr

Πανιώνιος-Πλατανιάς 4-0: Οι «πάνθηρες» αγρίεψαν

Πανιώνιος-Πλατανιάς 4-0: Οι «πάνθηρες» αγρίεψαν | onsports.grΤα «τρομερά μωρά» του Ελευθερόπουλου ξέσπασαν κόντρα στους Χανιώτες, μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής στο Περιστερί, και με εμφατικό τρόπο, ωραίο ποδόσφαιρο και τέσσερα γκολ επέστρεψαν στις νίκες.
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο άφησε πίσω του ο Πανιώνιος την ήττα από τον Ατρόμητο

Εκπλήξεις από «Ελέ»
Ο Πανιώνιος παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του κι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος επιφύλασσε αρκετές εκπλήξεις στην ενδεκάδα. Η πρώτη από αυτές ήταν η χρησιμοποίηση του Γιαννακόπουλου κάτω από τα δοκάρια.
Καταιγιστικοί οι «πάνθηρες»
Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου με το… καλημέρα θέλησε να δείξει ποιος είναι το αφεντικό στη Νέα Σμύρνη. Οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου μπήκαν με πολύ όρεξη στον αγωνιστικό χώρο, πίεσαν ασφυκτικά τον Πλατανιά και μόλις στο 6’ κατάφεραν πάρουν προβάδισμα όταν ο Οκόγιε
Συμπλήρωσε το… καρέ
Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε κυρίως ως προς τον ρυθμό και όχι ως προς το ποιος είχε το «πάνω χέρι» μέσα στο γήπεδο. Ο Πανιώνιος ήταν αυτός που είχε και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων


http://grpamestoixima.blogspot.gr

Άστραψε και... βρόντηξε Ο Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος 3-0

Παίζοντας καταπληκτικά στο πρώτο ημίχρονο ο Αστέρας Τρίπολης προηγήθηκε του Ατρόμητου με 2-0 με σκόρερ τους Μπαρτολίνι και Ναβάρο. Μπορούμε να πούμε μάλιστα πως ο Αστέρας ήταν άτυχος καθώς είχε και δύο δοκάρια.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος πίεσε αλλά στο 56ο λεπτό χάθηκε η μπάλα από τους Ράγιος και Ναβάρο με το δεύτερο να πετυχαίνει εκπληκτικό γκολ τεελιώνοντας ουσιστικά το παιχνίδι
Μεγάλη νίκη ΠΑΣ Γιάννινα στο Βικελίδης(1-2 τον Άρη)

Πραγματοποιώντας εξαιρετικό ξεκίνημα, ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 2-1 του Άρη και πέτυχε την πρώτη νίκη της ιστορίας του στο "Κλεάνθης Βικελίδης".


Ο MVP ΤΗΣ ΑΝΑΜΈΤΡΗΣΗΣ

Ο Μπράνα Ίλιτς ήταν εξαιρετικός στο "Βικελίδης", καθώς όχι μόνο πέτυχε το πρώτο γκολ για την ομάδα του, αλλά ήταν και αυτός που προκάλεσε το δεύτερο γκολ, ενώ του ακυρώθηκε λανθασμένα και ένα τρίτο.

Ο ΑΔΎΝΑΜΟΣ ΚΡΊΚΟΣ

Η άμυνα του Άρη πελαγοδρομούσε στο πρώτο ημίχρονο και δικαίως ο ΠΑΣ πέτυχε δύο γκολ. Οι "κίτρινοι" χρειάζονται βελτίωση στον αμυντικό τομέα αν θέλουν να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.



ΟΦΗ - Λεβαδειακός 0-2
Ο Λεβαδειακός σημείωσε το τέταρτο σερί διπλό στην έδρα του ΟΦΗ και πρώτο του στο φετινό πρωτάθλημα επικρατώντας των Κρητικών με 2-0. Τρία δοκάρια οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου!


Η παράδοση που έχει χτίσει ο Λεβαδειακός από τη σεζόν 2007-2008 στην έδρα του ΟΦΗ αποδείχθηκε πιο ισχυρή από το φετινό αήττητο στο Γεντί Κουλέ 

ΟΦΗ - Λεβαδειακός 0-2 HL από greeksuperleague

http://grpamestoixima.blogspot.gr



Ξάνθη - Πανθρακικός 0-0

Ξάνθη και Πανθρακικός έμειναν πήραν από ένα βαθμό (0-0) στο... El Thraciko της Superleague σε ένα ματς με πολλές φάσεις, δυο αποβολές και 11 κίτρινες κάρτες! Απίστευτη απόκρουση του Λοντίγκιν στο 90'






Ξάνθη - Πανθρακικός 0-0 Ξάνθη και Πανθρακικός έμειναν πήραν από ένα βαθμό (0-0) στο... El Thraciko της Superleague σε ένα ματς με πολλές φάσεις, δυο αποβολές και 11 κίτρινες κάρτες! Απίστευτη απόκρουση του Λοντίγκιν στο 90'

http://www.sport24.g



Τα πιτσιρίκια της ΑΕΚ - 0-4 στη Βέροια
Σε ένας ματς δίχως αύριο και για τις δύο ομάδες, η ΑΕΚ έκανε περίπατο μέσα στην Βέροια και επικράτησε με το μεγαλύτερο της σκορ για την φετινή σεζόν, 0-4. MVP o Φούντας.


Και οι δύο ομάδες προερχόντουσαν από δύο ήττες και οι δύο ομάδες ψάχνανε τους τρεις βαθμούς της νίκης για να ξεκολλήσουν στην βαθμολογία, αλλά μόνο μια ήθελε πραγματικά να κάνει νέα αρχή στο πρωτάθλημα.
Καλογέρης, Κορδέρο, Φούντας, πανηγυρικήΜε την καλύτερη της εμφάνιση για την εφετινή σεζόν, η ΑΕΚ νίκησε εύκολα την Βέροια με 0-4 πετυχαίνοντας την μεγαλύτερη της νίκη, την στιγμή που οι γηπεδούχοι γνώριζαν την μεγαλύτερη τους ήττα για φέτος.


MVP του αγώνα


Ο Λοντίγκιν όπως γράψαμε και πριν έκανε την απόκρουση του αγώνα, καθώς έπεσε στη γωνία του σε εξ επαφής σουτ του Μπαϊκαρά μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Εξαιρετικός και ο Δημητρης Παπαδόπουλος.

Αδύναμος κρίκος

Γι ακόμα μία φορά η μεσαία γραμμή της Ξάνθης δεν μπόρεσε να δώσει το κάτι παραπάνω. Βασιλακάκης και Ντάνι περιορίστηκαν στα αμυντικά τους καθήκοντα, ενώ και ο Μαρσελίνιο είναι σκιά του εαυτού του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights