CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Έντονο ενδιαφέρον για τον Ολαϊτάν

Ο 19χρονος Νιγηριανός της Βέροιας, Μισέλ Ολαϊτάν, είναι ο βασικός μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ για την θέση του ακραίου χαφ. Το ενδιαφέρον είναι έντονο και βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι, αλλά αν τα βρει ο Δικέφαλος με την Βέροια θα έρθει από τον Ιανουάριο στη Τούμπα.



Ο 19χρονος Νιγηριανός της Βέροιας, Μισέλ Ολαϊτάν, είναι ο βασικός μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ για την θέση του ακραίου χαφ.
Ο Ολαϊτάν αποτελεί προσωπική επιλογή του Γιώργου Γεωργιάδη. Ο «Γου – Χου» τον παρακολουθεί συστηματικά εδώ και δυο μήνες και εισηγήθηκε την απόκτησή του στον Ζήση Βρύζα, με την σύμφωνη γνώμη του Γιώργου Δώνη φυσικά.

Στον ΠΑΟΚ θεωρούν ότι ο γρήγορος και τεχνίτης Ολαϊτάν είναι έτοιμος για την 11άδα και θα παίξει αμέσως μόλις αποκτηθεί. Δεν είναι διατεθειμένοι, όμως, να πληρώσουν μεγάλο ποσό στην Βέροια, από την στιγμή, που το συμβόλαιο του νεαρού Νιγηριανού τελειώνει το καλοκαίρι και βάση νόμου έχει το δικαίωμα να συμφωνήσει με ομάδα της αρεσκείας του έξι μήνες νωρίτερα.
Η Βέροια, από την πλευρά της, επιδιώκει, όπως είναι λογικό, την αποκόμιση χρηματικού οφέλους από την αποχώρηση του Ολαϊτάν, ο οποίος πήγε 16 χρονών στην Μακεδονική ομάδα και εκεί ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.
Σ’ αυτό το πλαίσιο, ο πρόεδρός της, Βασίλης Αρβανιτίδης, μιλώντας σε τοπικά μέσα ενημέρωσης τόνισε ότι επίσημη πρόταση για τον Ολαϊτάν υπάρχει από τον Ολυμπιακό, την Κολονία και την Γκενκ, αλλά δεν έχει κατατεθεί καμία επίσημη πρόταση από τον ΠΑΟΚ.  
Το παρασκήνιο, όπως συνηθίζεται σ’ αυτές τις περιπτώσεις, είναι έντονο. Επίσημη πρόταση μπορεί να μην υπάρχει, αλλά σε ανεπίσημο επίπεδο είναι ξεκάθαρο το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Ολαϊτάν.
Οι πληροφορίες λένε ότι ο Νιγηριανός είναι θετικός στην μετακίνησή του στη Τούμπα και απομένει να βρεθεί η «χρυσή τομή» ανάμεσα στην διοίκηση του ΠΑΟΚ και στη Βέροια για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή τον Ιανουάριο. Διαφορετικά, οι διοικούντες την ομάδα της Θεσσαλονίκης, έχουν ως στόχο να «κλείσουν» τον ύψους 1,84 Νιγηριανό ακραίο για το καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights