CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Το καρέ του άσου στον ΠΑΣ

Η μεσοεπιθετική τετράδα του ΠΑΣ αποδικνύεται το μεγάλο όπλο της ομαδας
Του ΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
Από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, στα Γιάννενα εκτός από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις είχαν πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού τους την περίοδο του Ιανουαρίου, προκειμένου να εκμεταλλευτούν με τον καλύτερο τρόπο τη μια διορθωτική κίνηση (μεταγραφή ή ανανέωση) στο ρόστερ τους.
Οι τελευταίες πληροφορίες που καταφτάνουν από τη Super League και την ΕΠΟ μπορεί να τροποποιούν τα αρχικά πλάνα και να βάζουν σε νέες σκέψεις τους ανθρώπους του ΠΑΣ, σαφώς όμως τους δίνουν μια επιπλέον λύση.
Στην πόλη της Ηπείρου θεωρούν σχεδόν βέβαιο πως η οδηγία για τις μη αδειοδοτημένες ομάδες θα αναφέρει πως στην επερχόμενη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα επιτρέπονται δυο κινήσεις!
Αυτό σημαίνει πως το δίλημμα με την ανανέωση ή μη του συμβολαίου του Αλέξη Μιχαήλ που λήγει τον Δεκέμβρη λύνεται αυτόματα και ο 26χρονος αμυντικός που είναι βασικός και αναντικατάστατος θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα.

Με δεδομένο πως όπως έγραψε και χθες το «Goal» η διοίκηση του «Αγιαξ της Ηπείρου» προτίθεται να ξεκινήσει τις συζητήσεις με τον Ντε Βινσέντι, (το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι) ώστε να τον «δέσει», τότε προκύπτει νέο δίλημμα: Να αποκτηθεί ένας επιθετικός ώστε να βοηθήσει στο σκοράρισμα τον Ιλιτς ή να ανανεωθεί πρόωρα το συμβόλαιο του Αργεντινού, κίνηση που ίσως αποφέρει και κέρδη σε μια ενδεχόμενη πώλησή του;
Πολλά φυσικά θα κριθούν και από την πορεία που θα έχει η ομάδα μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου και αν έχει καλή βαθμολογική συγκομιδή, ωστόσο η παρουσία του Ντε Βινσέντι στο ματς με την Ξάνθη και η θετική συμβολή του στην επιθετική λειτουργία του ΠΑΣ έκανε τον προπονητή Γιάννη Χριστόπουλο να αναθεωρήσει.
Η μεσοεπιθετική τετράδα Γεωργίου-Ντε Βινσέντι-Κοροβέσης?Ιλιτς μπορεί να μη διαθέτει τον κλασικό σκόρερ, ωστόσο με τις τεχνικές δυνατότητες του συγκεκριμένου καρέ μπορεί να εξισορροπηθεί η συγκεκριμένη έλλειψη. Η συνεργασία τους είναι άριστη, μπορούν να αγωνιστούν σε περισσότερες από μια θέση και να προσαρμοστούν ανάλογα με τις απαιτήσεις του αγώνα και του αντιπάλου.
Σαφώς και όταν προ ημερών ο Χριστόπουλος έκανε λόγο για τα κρίσιμα ματς που απομένουν στην ομάδα του ως το τέλος του 2012, είχε αρχίσει ήδη να πονοκεφαλιάζει και γι' αυτόν τον λόγο...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights