CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Νίκη για Αστον Βίλα, ισοπαλία για ΚΠΡ με Σάντερλαντ (VIDEO)



Στο ισόπαλο 0-0 έμειναν Σάντερλαντ και ΚΠΡ στο «Στάδιο του Φωτός» όπου οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Χάρι Ρέντναπ.
Στην τελευταία θέση της Πρέμιερ Λιγκ, όντας η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη ακόμα παρέμεινε η ΚΠΡ παρά την αλλαγή προπονητή. Στο ντεμπούτο του Χάρι Ρέντναπ στην ομάδα, απέσπασε το ισόπαλο 0-0 από τη Σάντερλαντ.
Οι «μαυρόγατες» έτσι παρέμειναν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού με μόλις δύο βαθμούς απόσταση όμως, την ώρα που η ΚΠΡ έχει μόλις πέντε στα πρώτα της 14 παιχνίδια, ευρισκόμενη έξι βαθμούς χαμηλότερα από τις θέσεις της παραμονής.  


 ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Μινολέ, Μπάρντσλεϊ, Κίλγκαλον, Κουεγιάρ, Ρόουζ, Κάτερμολ (6’ Κόλμπακ), Λάρσον, Γκάρντνερ (78’ Σάχα), Τζόνσον (70’ ΜακΚλιν), Σεσενιόν, Φλέτσερ.
ΚΠΡ: Ζούλιο Σέζαρ (46’ Γκριν), Τραορέ, Χιλ, Νέλσεν, Μποσίνγκουα, Ντιακιτέ (65’ Παρκ), Τάαραμπτ (77’ Ράιτ – Φίλιπς), Γκρανέρο, Μπιά, Σισέ, Μακί.

Ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού η Άστον Βίλα


Στο «Βίλα Παρκ», οι γηπεδούχοι έπαιζαν -αν και νωρίς- την ύπαρξή τους, μετά την πολύ κακή εκκίνηση. Και δεν έφτανε αυτό, αλλά ήρθε και η «επανάσταση» του Μπεντ πριν την έναρξη του αγώνα, καθώς έμαθε πως δεν ξεκινά βασικός και τα πήρε! Τουλάχιστον, στο γήπεδο οι «χωριάτες» διαχειρίστηκαν σωστά το παιχνίδι. Στο 80’ ο Μπεντεκέ ήρθε να «λυτρώσει» την ομάδα του, σημειώνοντας το 1-0 που έμεινε ως το τέλος. Έτσι, η Άστον Βίλα πήρε σημαντικό τρίποντο και μάλιστα βγήκε από την ζώνη του υποβιβασμού, με την Σαουθάμπτον να παίρνει τη θέση της.


ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Γκούζαν, Λόουτον, Κλαρκ, Μπέικερ, Στίβενς (24' Λιτσάι), Γουέστγουντ, Μπάναν, Χόλμαν (68' Άιρλαντ), Βάιμαν (68' Ολμπράιτον), Αγκμπονλαχόρ, Μπεντέκ.
ΡΕΝΤΙΝΓΚ: Φεντερίτσι, Κάμινγκς, Σον Μόρισον, Μαριάπα, Σόρεϊ, Λάιγκερτγουντ, Ταμπ, Ρόμπσον-Κάνου (83' ΜακΚλίρι), ΜακΆναφ, Ρόμπερτς (79' Χαντ), Λε Φοντρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights