CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Λάτσιο νίκησε πολύ άνετα με 3-0 την Ουντινέζε (VIDEO)

Οι «λατσιάλι» επικράτησαν με το εντυπωσιακό 3-0 της Ουντινέζε και ξαναμπήκαν δειλά δειλά στο κόλπο του τίτλου


Μεγάλη νίκη με 3-0 πέτυχε η Λάτσιο επί της Ουντινέζε και πλέον απέχει 6 βαθμούς από την κορυφή.
Η Λάτσιο σπατάλησε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ μόλις στο 12', καθώς κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Μπρκιτς κέρδισε τον Λεντεσμα που ανέλαβε να το εκτελέσει. Στο 16ο λεπτό ο Ντι Νατάλε σημάδεψε το δοκάρι της Λάτσιο, αλλά στο επόμενο λεπτό ο Μάουρι τροφοδότησε τον Γκονζάλες κι εκείνος πλάσαρε τον Μπρκιτς κι έκανε το 1-0. στο 25' το μακρινό σουτ του
Καντρέβα απομακρύνθηκε από τον Μπρκιτς, ενώ στο 31' οι «λατσιάλι» έκαναν δύο τα τέρματά τους. Ο Κλόζε βρήκε ελεύθερο χώρο, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε ιδανικά. Στ 40' ο Κόντα έφτασε μια ανάσα από το 2-1, αλλά το πλασέ που έκανε έξυσε το δοκάρι του Μαρκέτι.
Η Λάτσιο μπήκε δυνατά και στην επανάληψη και στο 59ο λεπτό ο Ερνάνες με τρομερό φάουλ έκανε το 3-0. στη συνέχεια ο Πέτκοβιτς δε ήθελε να ρισκάρει και η Λάτσιο γύρισε πίσω με αποτέλεσμα να μην απειληθεί σε κανένα σημείο.





ΛΑΤΣΙΟΜαρκέτι, Καβάντα, Μπιάβα, Ράντου, Σιανί, Λεντέσμα (65' Τσάνα), Καντρέβα (82' Λούλιτς), Γκονζάλες, Έντερσον (46' Ερνάνες), Μάουρι, Κλόζε.
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Μπρκιτς, Κόντα (87' Ερτό), Ντανίλο, Ντομίτσι (24' Άνχελα), Περέιρα, Γουίλιανς (46' Ρανέγκιε), Άλαν, Μπαντού, Μαϊκοσουέλ, Ντι Νατάλε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights