CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Η ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΠΕΤΑΞΕ ΔΥΟ ΒΑΘΜΟΥΣ (video)

Φωτογραφία για Γκέλα για Ντόρτμουντ και ΣάλκεΚι όμως, αυτή η ομάδα τα δύο προηγούμενα χρόνια κατακτούσε τρένο την Μπουντεσλίγκα και πέρσι έκανε και νταμπλ! Η Ντόρτμουντ πέταξε άλλους δύο βαθμούς, μένοντας στο 1-1 το βράδυ της Τρίτης 27/11 στο Βεστφάλενσταντιον απέναντι στη Φορτούνα Ντίσελντορφ (ΦΩΤΟ από το γκολ των φιλοξενούμενων) στο πρώτο μέρος της μεσοβδόμαδης 14ης αγωνιστικής στη Γερμανία. Έτσι, οι «κιτρινόμαυροι», με 26 πόντους πλέον, μπορούν να μείνουν ακόμα και 11 βαθμούς μακριά από την Μπάγερν, εφόσον οι Βαυαροί φύγουν με το τρίποντο από την έδρα της Φράιμπουργκ. Όσο για τη Φορτούνα, δείχνει πως αρχίζει και ανακάμπτει και, αν συνεχίσει έτσι, έχει πολλές πιθανότητες να παραμείνει στην Μπουντεσλίγκα.




Οι συνθέσεις

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βάιντενφελερ, Πίστσεκ, Σούμποτιτς, Φελίπε Σαντάνα, Σμέλτσερ, Σβεν Μπέντερ, Κελ (68' Λάιτνερ), Μπλαστσικόβσκι (81' Σίμπερ), Γκρόσκροϊτς, Ρόις (75' Πέρισιτς), Λεβαντόβσκι.

ΦΟΡΤΟΥΝΑ: Γκίφερ, Μπάλογκουν, Μπόντσεκ, Χουάναν, Φαν ντερ Μπερχ, Πάουρεβιτς, Λάμπερτς, Ράιζινγκερ (94' Φόμιτσχοβ), Μπέλινχαουζεν, Ίλσο (72' Ντανί Σαχίν), Ρόμπι Κρουζ.

*κόκκινη 87' Πάουρεβιτς

Η Σάλκε ακόμη χειρότερα

Εντυπωσιακό παιχνίδι στην «Ίμτεχ Αρένα» όπου το Αμβούργο επικράτησε 3-1 της Σάλκε και της έκοψε το δρόμο προς την κατάκτηση του τίτλου.
Μεγάλη εμφάνιση έκανε το Αμβούργο στην «Ίμτεχ Αρένα» όπου φιλοξένησε τη Σάλκε. Η ομάδα του Λιμανιού επικράτησε 3-1 μετά από ένα εντυπωσιακό παιχνίδι και πλησίασε στις θέσεις της Ευρώπης για τη νέα σεζόν.
Ο Μπάιστερ στο 52’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Ρούντνεφς στο 65’ να κάνει το 2-0 δείχνοντας πως «καθαρίζει» το παιχνίδι. Η ομάδα του Χουμπ Στέφενς όμως, μπήκε ξανά στη διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος, όταν ο Χούντελααρ στο 80’ αστόχησε σε πέναλτι και στην επαναφορά μείωσε σε 2-1.
Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι πήρε τρελό ρυθμό με τους «μπλε» να χάνουν ευκαιρίες και τον Μπαντέι στο 92’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι να διαμορφώνει το τελικό 3-1.


ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Άντλερ, Ντίκμαϊερ, Μανσιέν, Βέστερμαν, Γιάνσεν, Μπαντέι, Σκέλμπρεντ (69’ Ρινκόν), Αογκό, Αρσλάν, Ρούντνεφς, Μπάιστερ (90’ Σάρνερ).
ΣΑΛΚΕ: Ούνερσταλ, Ούτσιντα, Παπαδόπουλος, Χιέβεντες, Φουκς, Τζόουνς, Νόισταντερ (69’ Ντράξλερ), Φαρφάν (69’ Χόλτμπι), Πούκι, Ομπάσι (62’ Μπαρνέτα), Χούντελααρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights