CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Κωνσταντινίδης: "Να τον σεβαστούμε αλλά όχι να τον φοβηθούμε"

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης μίλησε για το ντέρμπι με τον Παναθηναικό καθώς και τις βλέψεις που έχει αγωνιζόμενος στον ΠΑΟΚ.



Για το ματς με τον Παναθηναικό αλλά και την παρουσία του στον ΠΑΟΚ μίλησε ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης στην Nova.
Συγκεκριμένα είπε:

"Την περασμένη Κυριακή αγωνίστηκα σε μια θέση που έχω παίξει και στη Β' ομάδα, ο κ. Κολομπούρδας μ' εμπιστευόταν και στα χαφ.

Σε ότι αφορά το ματς με τον Πλατανιά πιστεύω ότι κάναμε ένα καλό δεύτερο ημίχρονο, γ' αυτό και κερδίσαμε κιόλας, όχι τόσο εύκολα αλλά πιστεύω ότι ήταν δίκαιη η νίκη μας.
Από εκεί και πέρα, σ' όλο αυτό το διάστημα κατέβηκα και πήρα ματς με τη Β' ομάδα και πιστεύω ότι ο κ. Δώνης είδε και στις προπονήσεις ότι αξίζω μια δεύτερη ευκαιρία και μου την έδωσε κατευθείαν".
Επειδή ανήκεις σε αυτή τη νέα γενιά ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής, πως αντιλαμβάνεσαι το δεδομένο της παρουσίας τόσων συμπαικτών σου στην πρώτη ομάδα και πως λειτουργεί αυτό ως γεγονός;
"Είναι η δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στις Ακαδημίες πιστεύω. Δεν είναι τίποτα τυχαίο. Από εκεί και πέρα όμως αυτά τα παιδιά το αξίζουν, δεν τους χαρίστηκε τίποτα και ο κ. Δώνης πιστεύω πως ήταν ο κατάλληλος αυτή τη στιγμή για να βάλει αυτά τα παιδιά μέσα. Κι αυτά τα παιδιά του δείχνουν ότι όντως είναι καλοί παίκτες κι αξίζουν να είναι στην ενδεκάδα".
Η ομάδα αυτή τη στιγμή σε τι κατάσταση βρίσκεται;
"Είμαστε δεύτεροι, είμαστε στο κυνήγι του πρωταθλήματος, έχουμε ένα δύσκολο ματς με τον Παναθηναϊκό, έχουν αλλάξει προπονητή, αυτό πάντα σε μια ομάδα λειτουργεί θετικά, αλλά πιστεύω ότι αν είμαστε εμείς σοβαροί και παίξουμε το παιχνίδι μας και κάνουμε το παιχνίδι μας πιστεύω ότι θα κερδίσουμε".
Ο ΠΑΟΚ μετά από αρκετά χρόνια την περυσινή σεζόν κατάφερε να φύγει νικητής από το ΟΑΚΑ. Τι πρέπει να λειτουργήσει φέτος για να πράξει κάτι ανάλογο;
"Εντάξει το ότι είχε να κερδίσει τόσα χρόνια στο ΟΑΚΑ δε σημαίνει κάτι. Οι παραδόσεις είναι για να «σπάνε». Πέρυσι ήμασταν πολύ καλύτεροι μέσα στον Παναθηναϊκό και δίκαια κερδίσαμε. Και φέτος θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και πάλι το ίδιο".
Με ποιον τρόπο;
"Θα παίξουμε το παιχνίδι μας, πρέπει να πιστέψουμε στη νίκη και  αυτό, δεν έχει κάποιο μυστικό. Θα δείξουμε πάθος από την αρχή και πιστεύω πως θα πάρουμε το παιχνίδι".
Αναφέρθηκες στην αλλαγή του προπονητή, γενικά έχεις δει φέτος τον Παναθηναϊκό, ποια η άποψή σου για τη συγκεκριμένη ομάδα;
"Σίγουρα ο Παναθηναϊκός είναι πάντα ο Παναθηναϊκός, είναι μεγάλη ομάδα. Πρέπει να τον σεβαστούμε αλλά όχι να τον φοβηθούμε. Τώρα με την αλλαγή προπονητή πιστεύω πως οι παίκτες θα θέλουν να δείξουν περισσότερα πράγματα κι αυτό ίσως να τους βγει σε κάτι καλύτερο, αλλά πιστεύω για ακόμη μια φορά πως εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας και θα πάμε εκεί μέσα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα".
Ολοκληρώνοντας, στο τέλος της σεζόν τι θα πρέπει να έχει συμβεί σε προσωπικό επίπεδο για σένα προκειμένου να νιώσεις ικανοποίηση;
"Εγώ φέτος θέλω να κάνω τουλάχιστον δέκα πέντε συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ. Δουλεύω σκληρά για να το καταφέρω αυτό και πιστεύω πως αν το καταφέρω θα είμαι ικανοποιημένος με τον εαυτό μου".


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights