CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Για νέο ξεκίνημα στην Κέρκυρα

Με μία πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Βέροιας εν όψει του αυριανού παιχνιδιού στην Κέρκυρα στο ντεμπούτο του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στην τεχνική της ηγεσία




Με μία πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Βέροιας εν όψει του αυριανού παιχνιδιού στην Κέρκυρα όπου ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης θα κάνει το ντεμπούτο του στην επιστροφή του στην τεχνική της ηγεσία.
Η προετοιμασία της «Βασίλισσας του β
ορρά» ολοκληρώθηκε με το καθιερωμένο χαλάρωμα, ενώ στη συνέχεια ανακοινώθηκε η αποστολή για το αυριανό παιχνίδι στο νησί των Φαιάκων.
Εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Καφές, οι τραυματίες Τόμας και Βεργώνης και οι Ζε Βίτορ, Μπεθέρα, Τζημογιάννης, Καρλίνος, Κοτταρίδης και Δασκαλάκης για αγωνιστικούς λόγους. Αναλυτικά οι 18 ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της Βέροιας από τον Καλαϊτζίδη είναι οι:
Τζόναθαν, Καντιμοίρης, Καλί, Ορέστες, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Μπάρμπας, Σνάουτσνερ, Γεωργέας, Μπελόν, Καλογέρης, Καλτσάς, Ολαϊτάν,  Γκιγέρμο, Ιωάννου, Κόστλι, Μπαργκάν και Παυλίδης.
Ο Καλαϊτζίδης προτίθεται να παρατάξει το σύνολό του σε διάταξη 4-4-2 δείχνοντας εμπιστοσύνη κυρίως σε ποδοσφαιριστές που τους γνώριζε από την συνεργασία τους στην περσινή αγωνιστική περίοδο.
Συγκεκριμένα κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει εκτός απροόπτου αντί του Τζόναθαν ο Καντιμοίρης, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Γεωργιάδης και στο αριστερό ο Αμαραντίδης.
Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Καλί και Ορέστες, ενώ ως αμυντικά χαφ θα παίξουν οι Καλογέρης και Γεωργέας. Ως δεξί χαφ ο Ολαϊτάν και αριστερό ο Καλτσάς ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Μπαργκάν και Ιωάννου.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights