CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Στεφανίδης: "Νίκη με κάθε τρόπο"

Η Καβάλα υποδέχεται αύριο το απόγευμα στο κλειστό της Καλαμίτσας σε ένα παιχνίδι τελικό για το μέλλον της στην Α1 τον Ίκαρο Καλλιθέας του μέχρι το καλοκαίρι τεχνικού της Δημήτρη Πρίφτη.




Σε ένα παιχνίδι τελικό για το μέλλον της στην Α1 η Καβάλα υποδέχεται αύριο το απόγευμα στο κλειστό της Καλαμίτσας τον Ίκαρο Καλλιθέας του μέχρι το καλοκαίρι τεχνικού της Δημήτρη Πρίφτη.

Ο τεχνικός της Δημήτρης Γαλάνης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα ενώ ο αρχηγός της Χριστόφορος Στεφανίδης έκανε ξεκάθαρο πως η νίκη είναι μονόδρομος.

"Παίζουμε με μία ομάδα πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα την οποία σεβόμαστε απόλυτα, αλλά τα δικά μας περιθώρια είναι πολύ στενά. Η συγκέντρωση, η αποφασιστικότητα και η θετική ενέργεια θα καθορίσουν το νικητή του αγώνα.
Καλούμε τον κόσμο μας να μας στηρίξει όπως κάνει πάντα, γιατί με τον παλμό του μας βοηθάει αμέριστα να πετύχουμε το στόχο μας", τόνισε ο τεχνικός της Καβάλας στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.
Κι όσο για τον Στεφανίδη υποστήριξε: "Ο καθένας μας μπορεί να καταλάβει το τι πρεσβεύει αυτό το παιχνίδι. Αν θέλουμε να συνεχίσουμε απλώς να αναπνέουμε υπάρχει ένα μόνο αποτέλεσμα.
Η ομάδα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην πιο κρίσιμη καμπή της σύντομης, αλλά πετυχημένης της παρουσίας στην Α1. Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε την παραμονή της ομάδας. Θέλουμε τη νίκη με κάθε τρόπο, πάντα όμως μέσα σε αθλητικά πλαίσια, όπως άλλωστε κάνει όλα αυτά τα χρόνια η Καβάλα".
Το αποτέλεσμα πάντως του αυριανού παιχνιδιού δεν αποκλείεται να κρίνει και το μέλλον του Γαλάνη στην τεχνική ηγεσία της Καβάλας αν και είναι μόλις το τρίτο του. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι στα μέσα της εβδομάδας είχε γίνει κρούση στον πρώην τεχνικό του Πανιωνίου Θανάση Σκουρτόπουλο που είχε απαντήσει αρνητικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights