CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Χριστόπουλος: "Δεν θα υποτιμήσουμε τον ΟΦΗ"

Ο Γιάννης Χριστόπουλος ανέλυσε το προσεχές παιχνίδι του ΠΑΣ με αντίπαλο τον ΟΦΗ και μίλησε για τη μέχρι στιγμής πορεία των Ηπειρωτών.




Αναλυτικά τόνισε: "Όλοι γνωρίζουμε ότι είναι ένα ντέρμπι. Ξέρουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν. Περιμένουμε να είναι ένα παιχνίδι που πρέπει πάλι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να φτάσουμε στους τρεις πόντους.Δεν θα υποτιμήσουμε την ομάδα του ΟΦΗ. Είναι μία ομάδα πολύ σφικτή που ξέρει να παίρνει αποτελέσματα. Όπως σέβομαι και τον κύριο Αναστόπουλο για τη δουλειά που κάνει.

Από την άλλη είμαι σίγουρος ότι και εμείς έχουμε τις δυνατότητες εάν αγωνιστούμε με τον τρόπο, με την ψυχή που αγωνιζόμαστε στα προηγούμενα παιχνίδια, να φτάσουμε στους τρεις πόντους. Είναι ένα πολύ σημαντικό βαθμολογικά παιχνίδι για εμάς, γιατί αν καταφέρουμε να πάρουμε αυτούς τους τρεις πόντους, ξεπερνάμε το βαθμολογικό στόχο που είχαμε βάλει για τον πρώτο γύρο. Αλλά γιατί ακολουθούν δύο δύσκολα εκτός έδρας ματς και ένα ματς την τελευταία αγωνιστική στην έδρα μας με τον ΠΑΟΚ. Άρα οι τρεις πόντοι αν καταφέρουμε να τους πάρουμε στο παιχνίδι στα Γιάννινα θα είναι πολύ σημαντικοί για εμάς.
Τα παιδιά έχουν καταλάβει τη σημασία αυτού του ντέρμπι για τον κόσμο μας, αλλά εμείς πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό. Θέλουμε τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι σε κόσμια πλαίσια. Και είμαι σίγουρος ότι θα μας στηρίξουν όπως πρέπει.
Πιστεύω ότι από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος και ιδιαίτερα μετά τις δύο, τρεις, τέσσερις αγωνιστικές δείξαμε προς τα έξω ένα δυνατό αγωνιστικό πρόσωπο σαν ομάδα, και πιστεύω ότι όλοι οι αντίπαλοι μας υπολογίζουν τουλάχιστον στα τελευταία έξι-εφτά παιχνίδια, με πολύ μεγάλη σοβαρότητα. Εμείς με τη σειρά μας, οι παίκτες μας, όλοι έχουν καταλάβει ότι τίποτα δεν κατακτιέται από τη μία στιγμή στην άλλη. Αυτή τη βδομάδα δουλέψαμε πάλι με αρκετή σοβαρότητα στις προπονήσεις. Και αυτό είναι καλό.
Όλα ξεκινάνε και τελειώνουν στο μυαλό μας. Και όλα είναι πως θα διαχειριστούμε το μυαλό μας και τη σκέψη μας.
Αυτή την εβδομάδα από την πρώτη στιγμή μετά το ματς με τον Άρη, πιστεύω ότι δώσαμε στους παίκτες να καταλάβουν ότι ήταν μία νίκη, ένα τρίποντο και θα πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Για μας δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, και δεν θέλω ποτέ να παρασυρθούμε σε ένα τέτοιο σφάλμα. Θα πρέπει να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε κάθε παιχνίδι για να ελπίζουμε στο θετικό αποτέλεσμα.
Η δικιά μας ομάδα προσαρμόζει το παιχνίδι της και μπορεί να εφαρμόσει διάφορους τρόπους τακτικής ή στρατηγικής. Μπορεί να παίξει στην κόντρα επίθεση, μπορεί να παίξει οργανωμένη άμυνα, μπορεί να κάνει καλό αμυντικό τρανζίσιον, μπορεί να παίξει απέναντι σε κλειστές άμυνες. Το ζητούμενο είναι οι συνθήκες που επικρατούν σε κάθε παιχνίδι. Σίγουρα μεγάλο ρόλο παίζει η δυναμική του αντιπάλου, σίγουρα μεγάλο ρόλο παίζει ο αγωνιστικός χώρος και διάφοροι άλλοι εξωγενείς παράγοντες. Πιστεύω ότι το γήπεδο το Σάββατο θα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό θα μας βοηθήσει πάρα πολύ" .

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights