CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Στο καλό, Ζαχαρία…

Το τελευταίο «αντίο» στον 16χρονο Ζαχαρία Καραντωνάκη, το νήμα της ζωής του οποίου κόπηκε τόσο άδικα και απρόσμενα σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυKARANTONAKIS ZAXARIAS m της περασμένης Τρίτης, είπαν σήμερα το πρωί, με δάκρυα στα μάτια, συγγενείς, εκατοντάδες φίλοι και συναθλητές του, στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης, στην Καληδονία Κισάμου Χανίων, όπου εψάλη η εξόδιος ακολουθία.

Από την Π.Α.Ε. Πλατανιάς, αθλητής της οποίας ήταν ο ταλαντούχος Ζαχαρίας Καραντωνάκης, αγωνιζόμενος με επιτυχία στην ομάδα Κ 17, το «παρών» έδωσαν σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Α.Ε., με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Στέλιο Βαρουξάκη, το νέο προπονητικό επιτελείο (Άγγελος Αναστασιάδης, Λεωνίδας Δημητρακόπουλος, Άγγελος Τερζής), το πρώην προπονητικό επιτελείο (Γιάννης Χατζηνικολάου, Δημήτρης Μούτας, Σάκης Παντελίδης, Γιώργος Μουντάκης), όλοι οι ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας καθώς και οι προπονητές και οι αθλητές των ομάδων της Ακαδημίας.
Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς εκφράζει, για άλλη μία φορά, τα πιο θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

fcplatanias

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights