CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Έχει καταλήξει ο Λίνεν

Ο προπονητής της ΑΕΚ δοκίμασε ξανά εν όψει Βέροιας το σύστημα 4-2-3-1 με το Φουρτάδο στο αριστερό άκρο.


Δεν είναι από τους προπονητές που μπλοφάρουν για να μπερδέψουν τον αντίπαλο. Σαφώς και δεν του αρέσει να βλέπει τις σκέψεις του στις εφημερίδες, αλλά όταν έχει κάτι στο μυαλό του και το δουλεύει στις προπονήσεις, τις περισσότερες φορές το πραγματοποιεί.

Γι' αυτό το γεγονός ότι για δεύτερη σερί μέρα δοκίμασε το ίδιο σχήμα εν όψει της Βέροιας φανερώνει πως ο Εβαλντ Λίνεν έχει ουσιαστικά κατασταλάξει τόσο στους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει όσο και στο σύστημα. Θα είναι το 4-2-3-1 και, ναι, ο Φουρτάδο θα είναι σε θέση αριστερού χαφ εξτρέμ.
Η μόνη διαφορά σε σχέση με τη δοκιμή της Τετάρτης ήταν η χρησιμοποίηση του Μπουγαΐδη στο κέντρο της άμυνας αντί του Κοντοέ, ο οποίος δεν γυμνάστηκε.
Οι υπόλοιποι ήταν ίδιοι: Λαγός (αριστερό μπακ), Κουτρουμπής (στόπερ), Βλάχος (δεξί μπακ), Φέτσης, Κορδέρο (αμυντικά χαφ), Γκερέιρο (επιτελικό χαφ) Φούντας (δεξί χαφ εξτρέμ) και Κατσικοκέρης (σέντερ φορ).


Με την παρουσία του Πορτογάλου ο Λίνεν ευελπιστεί να γεμίσει την αντίπαλο περιοχή, αφού τα εξτρέμ έχουν εντολή να κλείνουν προς τη μεγάλη περιοχή και να δημιουργούν προϋποθέσεις για γκολ.

Τον ίδιο ρόλο θα έχει και ο έτερος χαφ εξτρέμ, ο Φούντας.
Οι αλλαγές, δηλαδή, σε σχέση με το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό αναμένεται να είναι ο Φούντας και ο Φουρτάδο αντί του Κατίδη και του τιμωρημένου Γιάγκο.
Από εκεί και πέρα, ερωτηματικό παραμένει η θέση του τερματοφύλακα.
Ο Κωνσταντόπουλος είναι έτοιμος από ιατρικής πλευράς, αλλά έχασε δύο προπονήσεις κι ο Αραμπατζής ενδεχομένως να έχει ένα μικρό προβάδισμα, αφού τα πήγε καλά με τον Ολυμπιακό.  
 
Θα περιμένει τον Κοντοέ
 
Το πρόβλημα της ημέρας ήταν η απουσία του Γιάννη Κοντοέ από την προπόνηση. Ο Ελληνας αμυντικός αισθανόταν ενοχλήσεις στη μέση (λόγω οσφυαλγίας) και δεν ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα συνεχίζοντας την παράδοση που τον θέλει να χάνει τουλάχιστον μία προπόνηση σχεδόν κάθε εβδομάδα.
Ολες τις προηγούμενες φορές, πάντως, ο Κοντοές κατάφερε να ξεπεράσει τα μικροπροβλήματα και να αγωνιστεί στο παιχνίδι. Το ίδιο πιστεύουν στην ΑΕΚ πως θα γίνει και αυτή τη φορά. Γι' αυτό ο Εβαλντ Λίνεν προτίθεται να τον περιμένει. Ακόμα κι αν δεν βγάλει όλη τη σημερινή προπόνηση, σκοπεύει να τον πάρει στην αποστολή κι αν αισθανθεί καλύτερα να τον ρίξει στη... μάχη σε θέση στόπερ. Ειδάλλως, δίπλα στον Κουτρουμπή θα είναι ο Μπουγαΐδης.


sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights