CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Παίρνει σειρά για ανανέωση ο Αγάνθο

Μετά τον Μάρκο Βελλίδη, ο δεύτερος που θα κληθεί να συζητήσει με τη διοικούσα την προοπτική ανανέωσης του συμβολαίου του είναι ο Νταβίντ Αγάνθο.

Ο Ισπανός που κάνει πράγματα και θαύματα με τη φανέλα του Αρη, έχει εκφράσει την επιθυμία στους ανθρώπους του Αρη να γνωρίζει τις προθέσεις τους, έως το τέλος του χρόνου, επιθυμία που ισχύει και για τη διοίκηση που δεν θέλει να κάνει σίριαλ την παραμονή του 31χρονου Ισπανού στράικερ, βλέποντας ότι τα κατορθώματά του τον έχουν κάνει ήδη πιθανό στόχο άλλων ομάδων. Στην πρώτη διερευνητική επαφή που έγινε την Πέμπτη το βράδυ,
ο Ισπανός εξέφρασε και πάλι την επιθυμία για διετές συμβόλαιο με αύξηση των ετήσιων απολαβών του (αμείβεται με 150.000 ευρώ), αλλά οι «κίτρινοι» προτιμούν μονοετές. Αυτό θα είναι και το κλειδί της νέας επαφής που λογικά θα γίνει μετά τον αγώνα με τα Γιάννινα. Οι «κίτρινοι» αισιοδοξούν ότι θα καταφέρουν να συμφωνήσουν με τον Ισπανό, ενώ παράλληλα θεωρούν ότι ο ίδιος θα ανταποδώσει την εκτίμηση της οποίας έγινε αποδέκτης, αφού στον Αρη του δόθηκε η ευκαιρία να… αναστήσει την καριέρα του μετά από μια κακή χρονιά στην Ερκουλες.

sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights