CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Κόντε: "Τα καλύτερα έρχονται"!

Ο Αντόνιο Κόντε χαρακτήρισε τη νίκη επί της Τσέλσι ως επίδειξη δύναμης και απάντηση προς αμφισβητίες, τονίζοντας πως η Γιουβέντους παίζει ποδόσφαιρο... ευρωπαϊκό.




"Εύχομαι σε λίγο καιρό να δούμε ακόμα καλύτερη τη Γιουβέντους. Η ικανοποίηση που έχουμε τώρα πρέπει να δώσει ένα επιπλέον κίνητρο στα παιδιά που άξιζαν αυτή τη νίκη.
Κάναμε ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός, παρά την αμφισβήτηση από μερικούς για την πορεία μας στην Ευρώπη", τόνισε σε σημερινές του δηλώσεις ο τεχνικός της "γηραίας κυρίας" και συνέχισε:
"Δώσαμε σημαντικές απαντήσεις στους εαυτούς μας όμως ξέρουμε ότι η πρόκριση δεν έχει ακόμα κατακτηθεί.

Λυπάμαι για την απόλυση του Ντι Ματέο, πέρυσι πέτυχε φοβερά πράγματα με την Τσέλσι. Η Γιούβε έχει τη δική της φιλοσοφία στο παιχνίδι: τους σεβόμαστε όλους αλλά δεν πρέπει να φοβόμαστε κανέναν.
 
Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να αντιμετωπίζουμε ομάδες δυνατότερες από μας αλλά δεν αλλάζουμε οργάνωση και νοοτροπία.
Λέγεται ότι η Γιουβέντους δεν παίζει ιταλικό ποδόσφαιρο αλλά περισσότερο ευρωπαϊκό, την Τρίτη ήρθε η επιβεβαίωση".
Σε ερώτηση δε για το αν οι Τορινέζοι μπορούν να αποτελέσουν την έκπληξη του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ και να προχωρήσουν πολύ μακριά στη διοργάνωση, είπε:
"Είναι πολύ νωρίς να πούμε κάτι τέτοιο. Για μας είναι πολύ βασικό να περάσουμε στον επόμενο γύρο: από οικονομική άποψη, για μας τους ίδιους αλλά και για το ράνκινγκ της UEFA.
 
Τώρα πια δημιουργείται ένα όλο και μεγαλύτερο χάσμα μεταξύ της Ιταλίας που αντιμετωπίζει προβλήματα και της υπόλοιπης Ευρώπης που βρίσκεται σε άνοδο.
Το να έχεις παίκτες συγκεκριμένου επιπέδου, όπως έχει η Παρί, η Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ, βοηθάει αλλά δεν φτάνει.
Ομάδες όπως η Γιουβέντους ή η Μπορούσια Ντόρτμουντ οφείλουν να απαντούν στις μεγάλες δυνάμεις με ιδέες, μυαλό, πόδια, καρδιά και οργάνωση.
Οι παίκτες μου κάνουν εκπληκτικά πράγματα εδώ και έναν χρόνο".
 
Τέλος, ο Αντόνιο Κόντε μίλησε και για το ντέρμπι που ακολουθεί στην Ιταλία κόντρα στη Μίλαν:
"Την Κυριακή μας περιμένει ένα σημαντικό παιχνίδι κόντρα στη Μίλαν. Θέλουμε να είμαστε πρωταγωνιστές τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Η Μίλαν δεν παλεύει για το πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή αλλά έχει όλες τις ικανότητες να το κάνει".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights