CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

"Συγγνώμη" Λουτσέσκου για το γκολ του Λουίζ Αντριάνο

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου απολογήθηκε για την μη τήρηση του Fair Play από τον Λουίζ Αντριάνο στο ματς με τη Νόρτζελαντ, τονίζοντας πως ο παίκτης του προδόθηκε από το ένστικτό του.




Η ενέργεια του Λουίζ Αντριάνο να σκοράρει κόντρα στη Νόρτζελαντ σε μία φάση που οι συμπαίκτες του είχαν επιστρέψει τη μπάλα στους αντιπάλους για να τηρηθεί το Fair Play, προκάλεσε σάλο στον ποδοσφαιρικό κόσμο και αμέσως μετά το τέλος του ματς (5-2 οι Ουκρανοί) ο Μιρτσέα Λουτσέσκου έσπευσε να απολογηθεί.
Ο τεχνικός της Σαχτάρ τόνισε πως το ένστικτο του σκόρερ ήταν αυτό που οδήγησε τον Βραζιλιάνο να πάρει τη μπάλα και να σκοράρει ενώ απάντησε με οργή σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν προτίθεται να τον τιμωρήσει.

"Συγγνώμη" Λουτσέσκου για το γκολ του Λουίζ Αντριάνο

"Λυπάμαι πολύ που πετύχαμε ένα γκολ το οποίο προκάλεσε τόσο μεγάλη πολεμική. Ο Λουίζ Αντριάνο μου είπε ότι το ένστικτό του τον οδήγησε να σκοράρει.
Αμέσως μετά, αφήσαμε εσκεμμένα τους αντιπάλους μας να έρθουν και να σκοράρουν, αλλά ο Στεπανένκο δεν κατάλαβε τις οδηγίες μας και τους εμπόδισε.
Ευτυχώς το θέμα διευθετήθηκε γρήγορα (σ.σ. η Νόρτζελαντ σκόραρε στην επόμενη φάση)", τόνισε ο Ρουμάνος τεχνικός και πρόσθεσε:
"Αξίζαμε να νικήσουμε καθώς ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Ζητάω και πάλι συγγνώμη για το γκολ του Αντριάνο".
Σε ερώτηση πάντως δημοσιογράφου για το αν σκοπεύει να τιμωρήσει τον ποδοσφαιριστή του, ο Λουτσέσκου πέρασε στην... αντεπίθεση:
"Έχετε παίξει ποτέ ποδόσφαιρο που μου κάνετε τέτοιες ερωτήσεις; Ήταν ένα λάθος που συνέβη κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Είμαστε υπερήφανοι για αυτή τη νίκη και το σκορ θα έπρεπε να ήταν 10-2! Ζήτησα συγγνώμη, τι άλλο θέλετε να κάνω;"
Τα λόγια του προπονητή του αναφορικά με το "μπέρδεμα" που έγινε μετά το γκολ του Λουίζ Αντριάνο επιβεβαίωσε και ο Τάρας Στεπανένκο, λέγοντας:
"Δεν με είχε ειδοποιήσει κάποιος ότι θα έπρεπε να τους αφήσουμε να περάσουν και έτσι πήγα προς τη μπάλα.
Πιθανότατα εγώ και ο Αντριάνο σφάλαμε, έπρεπε να αντιδράσουμε με διαφορετικό τρόπο αλλά δεν συννενοηθήκαμε με τους άλλους".



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights