CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Τελειώνει ο Φερέιρα, έρχεται ο Ρότσα

Ραντεβού με τον Ζεσουάλντο Φερέιρα έχει την Τετάρτη ο Αλαφούζος και όλα δείχνουν πως πάμε για διαζύγιο. Διαβάστε όλα τα σενάρια...



Τις τελευταίες ώρες του στον πάγκο του Παναθηναϊκού φαίνεται πως διανύει ο Ζεσουάλντο Φερέιρα, αφού σύμφωνα με μεγάλη μερίδα του σημερινού Τύπου θα αποτελέσει παρελθόν.
Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε την αμέριστη στήριξη του Γιάννη Αλαφούζου, όμως μετά και την γκέλα στην Κέρκυρα και το γενικότερα άθλιο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη, είναι ξεκάθαρο πως δεν υπάρχει άλλος δρόμος εκτός του διαζυγίου.

Το κλίμα για τον έμπειρο προπονητή είναι πολύ βαρύ, ο κόσμος απαιτεί σε κάθε ευκαιρία την απομάκρυνσή του και ο Αλαφούζος, παρά το γεγονός πως τον εκτιμά δεν μπορεί να κάνει αλλιώς, αφού δεν είναι μεγαλομέτοχος, αλλά εκπρόσωπος των φιλάθλων μέσω της λαϊκής βάσης.
Έτσι λοιπόν, όλα δείχνουν πως στο ραντεβού ανάμεσα στους δύο άνδρες που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη θα έρθει το οριστικό τέλος. Στον Παναθηναϊκό μάλιστα ελπίζουν στην κατανόηση του Φερέιρα, προκειμένου να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις και να λυθεί κοινή συναινέσει η συνεργασία τους, ενώ υπάρχει και το σενάριο του τεχνικού διευθυντή. Να ζητήσει δηλαδή ο Γιάννης Αλαφούζος από τον Φερέιρα να παραμείνει αλλά στη θέση του τεχνικού διευθυντή.
Όπως και να 'χει, ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται πως δεν θα ξανακάτσει στον "πράσινο" πάγκο και στο ντέρμπι της Τούμπας θα κατευθύνει την ομάδα άλλος. Ή μήπως άλλοι; Τα δύο ονόματα που παίζουν είναι αυτά του Χουάν Ραμόν Ρότσα και του Αναστασίου, ενώ δεν αποκλείεται να τους δούμε και ως δίδυμο στον πάγκο.
Τέλος, έχει ξεσπάσει έντονη φημολογία σχετικά με την ενεργοποίηση του Βασίλη Κωνσταντίνου και το σενάριο που ακούγεται, αναφέρει πως θα προσληφθεί στη θέση του γενικού αρχηγού, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα σ' αυτή την μεταβατική περίοδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights