CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Ξένος Τύπος: "Πήγαινε σε μεγαλύτερο σύλλογο Τζέραρντ"

Πρώτο θέμα στην Αγγλία, ενόψει του φιλικού των λιονταριών με την Σουηδία, τα όσα είπε ο Ιμπραίμοβιτς στον Τζέραρντ: "Φύγε από την Λίβερπουλ, πήγαινε σε μεγαλύτερο σύλλογο". Πλατινί: "Μπορεί η Γιούβε το Τσάμπιονς Λιγκ"



Στην Ισπανία η Marca έχει πρωτοσέλιδο τον Κασίγιας να υπογράφει αυτόγραφο και ο τίτλος της εφημερίδας να σχολιάζει: "Τον κανάλι των αστέρων", για το σημερινό φιλικό της Ισπανίας με τον Παναμά
Στις καταλανικές, η Sport έχει τίτλο: "Ακόμα μια ταπείνωση για την Ρεάλ", σχετικά με την ψηφοφορία προπονητών και ποδοσφαιριστών για την Μπαρτσελόνα. Στο ίδιο μήκος κύματος και η Mundo Deportivo που έχει τίτλο: "Σαρώνει" σχετικά με τα βραβεία του Ισπανικού πρωταθλήματος της περσινής χρονιάς.

Στην Αγγλία και με αφορμή το φιλικό της Σουηδίας, η Star έχει στο πρωτοσέλιδο τους Τζέραρντ και Ιμπραίμοβιτς, με τον τελευταίο να δηλώνει:"Τζέρο (Τζέραρντ), πήγαινε σε μεγαλύτερο σύλλογο".
Στο ίδιο μήκος κύματος και η Mirror που έχει την ίδια υπόθεση: "Ίμπρα σε Τζέραρντ: Φύγε όσο πιο γρήγορα μπορείς".
Τέλος στην Ιταλία και την Corriere dello Sport μιλάει ο Μισέλ Πλατινί και τονίζει:"Η Γιούβε είναι φανταστική, με έχει μαγέψει. Μπορεί να κυνηγήσει το Τσάμπιονς Λιγκ". Όσον αφορά την Tuttosport, πρώτο θέμα είναι η συμφωνία Μπουφόν - Γιουβέντους για ανανέωση συνεργασίας έως το 2016.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights