CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Μπαρτζώκας: "Ήταν μέρος της προετοιμασίας μας"

Ικανοποιημένος έμεινε ο Γιώργος Μπαρτζώκας από την εμφάνιση των παικτών του, ο οποίος στρέφει πλέον το βλέμμα του στον αγώνα με την Εφές.




Ο Ολυμπιακός επικράτησε χωρίς δυσκολίες της Καβάλας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και πλέον στρέφεται στην αναμέτρηση με την Εφές στο ΣΕΦ.
"Θα ήθελα να πω συγχαρητήρια στην ομάδα μας. Ήταν μέρος της προετοίμασίας μας για το ματς της Πέμπτης. Η προετομασία μας έχει άλλες δύο προπονήσεις", είπε αρχικά ο Μπαρτζώκας και πρόσθεσε:
"Εμείς καλούμαστε να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε. Ευχαριστούμε όσους ήρθαν εδώ για να μας δουν και κάναμε ότι μπορούσαμε για να περάσουν καλά. Είμαι ικανοποιημένος με όλα τα παιδιά παρότι το παιχνίδι κρίθηκε νωρίς. Θέλαμε να έχουμε δημιουργικότητα στο παιχνίδι μας και αυτό συζητήσαμε και στα αποδυτήρια".

Ο Κώστας Σλούκας είπε από την πλευρά των παικτών: "Ήμασταν συγκεντρωμένοι και πήραμε τη νίκη. Θα ήθελα να πω και καλό κουράγιο στην Καβάλα για την προσπάθεια που θα κάνει να παραμείνει στην κατηγορία".
Ο προπονητής της Καβάλας, Δημήτρης Γαλάνης ανέφερε: "Εμείς ήρθαμε εδώ με το σκεπτικό να κάνουμε μία δυνατή προπόνηση. Είναι μία ομάδα που βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα. Εμείς σίγουρα βελτιωνόμαστε, αλλά ο δρόμος είναι μακρύς και χρόνος πιέζει.
Όλα τα λάθη μπορείς να τα κάνεις, αλλά όχι εκείνο που σε σκοτώνει. Παίζουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι την επόμενη εβδομάδα και κοιτάζουμε εκεί. Ο τρόπος που λειτουργεί ο Ολυμπιακός είναι παράδειγμα για ολόκληρη την ελληνική κοινωνία".
Ο Στυλιανού είπε από την πλευρά του: "Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και για την σημερινή του εμφάνιση και για τη σημερινή του νίκη ήταν πολύ καλός".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights