CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

ΠΡΟΣΦΥΓΗ Ο ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ

ΠΑΣ Γιάννινα: Προσφυγή ο Πατσατζόγλου!Η καθυστέρηση στις πληρωμές οδήγησε τον Χρήστο Πατσατζόγλου να καταθέσει προσφυγή κατά του ΠΑΣ Γιάννινα στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ διεκδικώντας ποσό που ξεπερνά τις 200.000 ευρώ.
Ο Πατσατζόγλου φυσικά μετά από αυτή την εξέλιξη δεν έδωσε το "παρών" στο σημερινό χαλάρωμα που είχε προγραμματίσει ο τεχνικός Γιάννης Χριστόπουλος

Σύμφωνα με πληροφορίες ο παίκτης έχει αναχωρήσει από τα Γιάννενα και βρίσκεται ήδη στην Αθήνα περιμένοντας σαφώς από εδώ και πέρα τις εξελίξεις πάνω στο θέμα.



Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι :
Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Χρήστος Πατσατσόγλου, παρότι είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον σημερινό αγώνα με τον ΟΦΗ , αδικαιολόγητα και χωρίς πριν να ενημερώσει κάποιον αρμόδιο , δεν παρουσιάστηκε ως όφειλε στην πρωινή προπόνηση της ομάδας.
Ο Χρήστος Πατσατσόγλου συμμετείχε κανονικά , καθ όλη την εβδομάδα, σε όλες τις προπονήσεις και υπολογιζόταν στα πλάνα του προπονητή μας για τον σημερινό αγώνα.
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 εκφράζει τον έντονο προβληματισμό της για τις όποιες ενέργειες του ποδοσφαιριστή, ο οποίος έθεσε τον εαυτόν του εκτός ομάδας, λίγες ώρες πριν την έναρξη του σημαντικού για την ομάδα μας αγώνα με τον ΟΦΗ.
Στην θέση του Χρήστου Πατσατσόγλου εκλήθη εσπευσμένα και συμπεριελήφθη στην αποστολή ο Μιχάλης Αυγενικού"
Εκ της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights