CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Η σκυτάλη στον Γαϊτάνο

Ο Στέφανος Γαϊτάνος θα αποτελέσει τελικά τον διάδοχο του Νίκου Καρύδα στην τεχνική ηγεσία της Βέροιας.

Υπό τις οδηγίες του Στέφανου Γαϊτάνου θα πορευθεί η Βέροια ως διαδόχου του Νίκου Καρύδα στην τεχνική της ηγεσία.
Αυτήν την απόφαση έλαβε ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Βέροια, Γιώργος Αρβανιτίδης, μετά την χθεσινή παραίτηση του Καρύδα.
Ο ισχυρός άνδρας της "Βασίλισσας του βορρά» δείχνει να εμπιστεύεται τον Γαϊτάνο όπως φάνηκε από την απόφασή του να του αναθέσει εκτός από την θέση του προπονητή και αυτή του τεχνικού διευθυντή.
Ο Γαϊτάνος μάλιστα το πρωί και αφού ο Καρύδας αποχαιρέτησε τους παίκτες της Βέροιας έκανε την σημερινή προπόνηση των "κυανέρυθρων" με την οποία ξεκίνησε η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων όπου και θα κάνει και το ντεμπούτο του.

Οι παίκτες της «Βασίλισσας του βορρά» προπονήθηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΚ έκαναν χαλάρωμα και οι υπόλοιποι έκαναν αγωνιστικά παιχνίδια και τελειώματα.
Ο Καρύδας στο αντίο του στους ποδοσφαιριστές της Βέροιας, είχε κάτσει στην άκρη του πάγκου της ομάδας στα τελευταία 9 παιχνίδια, τους ευχαρίστησε και τους ξεκαθάρισε πως δεν έχει κανένα παράπονο από κανέναν.
"Σας ευχαριστώ που επί των ημερών της συνεργασίας μας προσπαθήσατε και παίξατε πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο για την Βέροια και τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας", ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Καρύδα.
Κι όσο για την απόφαση της παραίτησής του είχε να κάνει σε πολύ μεγάλο βαθμό από το τελικό σκορ της χθεσινής ήττας από την ΑΕΚ με 4-0 μέσα στην έδρα και την πόλη της Βέροιας από όπου και κατάγεται.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights