CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

"Όσο έχω εσένα, δε φοβάμαι κανένα!"

Το Περιστέρι μέσω ανακοίνωσης θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την παρουσία του στο εκτός έδρας ματς με τον Ίκαρο Καλλιθέας.



Μέσω ανακοίνωσης το Περιστερίου θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο του για την παρουσία του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ίκαρο Καλλιθέας.
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Περιστερίου:
"Στη Γλυφάδα χάθηκε μια μάχη, όχι ο πόλεμος! Και όταν δίνουμε μάχες με τέτοιο κόσμο στο πλευρό μας, δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε!

Σαν αυτόν που βρέθηκε στο πλευρό της ομάδας μας στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ίκαρο.
Η ΚΑΕ Περιστέρι αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους εκατό και πλέον φίλους της ομάδας μας, τους FENTAGIN  και τους μεμονωμένους, που έδωσαν βροντερό «παρών» στο κλειστό της Γλυφάδας και έκαναν τον Τζίμη Κουστένη και τους παίκτες του να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους.
Παράλληλα, τους καλεί να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα διότι αυτοί αποτελούν τη δύναμή της και την κάνουν να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες που μάχονται για την παραμονή τους στην κατηγορία.
Γι΄ αυτό, λοιπόν, την Κυριακή (25/11, 17:00) στον δύσκολο αγώνα με τον ΚΑΟΔ, γεμίζουμε το «Ανδρέας Παπανδρέου» για να πανηγυρίσουμε την τρίτη μας νίκη στο πρωτάθλημα!".


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights