CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Λιανός: Αυτή η εικόνα δεν αρμόζει στον Πανιώνιο

Λιανός: «Μας είχε στεναχωρήσει η εικόνα του Πανιωνίου» | onsports.grΟ ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Πανιώνιος διέκοψε τη συνεργασία με τον προπονητή κ. Θανάση Σκουρτόπουλου και υποσχέθηκε ανάκαμψη

Μετά τον Αρη, την Καβάλα και τον Ηλυσιακό ήταν η σειρά του μπασκετικού Πανιωνίου να προβεί σε αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας του. Τα δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα στο Eurocup (Τέλιντους Οστάνδης, Ζιέλονα Γκόρα), η συντριβή (86-70) στην Α1 από το «σεληνιασμένο» Ρέθυμνο στη Νέα Σμύρνη και κυρίως η πολύ άσχημη αγωνιστική εικόνα και οι αποδοκιμασίες - κάτι πρωτοφανές στο συγκεκριμένο γήπεδο - των απαιτητικών οπαδών της ομάδας στο κλειστό της οδού Αρτάκης, οδήγησαν τον πρόεδρο της Κυανέρυθρης ΚΑΕ κ. Ηλία Λιανό στην απόφαση της λύσης της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Θανάση Σκουρτόπουλο.

Αναλυτικά η δήλωση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Πανιώνιος στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

«Το αποτέλεσμα και κυρίως η πολύ άσχημη εικόνα της ομάδας στον αγώνα πρωταθλήματος με το Ρέθυμνο αλλά και στους δύο πρώτους αγώνες για το EuroCup, μάς έχουν στεναχωρήσει όλους. Δεν αρμόζει σε μία ομάδα με την ιστορία και τη φανέλα του Πανιώνιου να παρουσιάζει ένα τόσο κακό αγωνιστικό πρόσωπο σε συνεχόμενους αγώνες.

Για τον λόγο αυτό πήρα την απόφαση να διακόψουμε τη συνεργασία μας με τον προπονητή της ομάδας Θανάση Σκουρτόπουλο, παρά το γεγονός ότι μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την εικόνα της ομάδας φέρουν οι παίκτες λόγω της έλλειψης μαχητικότητας στους αγώνες κάτι που επανειλημμένα τους έχουμε ζητήσει. Στον κ. Σκουρτόπουλο, δε, τον οποίο και ευχαριστούμε για την προσφορά του, ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Οι φίλοι του Πανιώνιου θα πρέπει να συνεχίσουν να στέκονται στο πλευρό της ομάδας και στις καλές και στις κακές στιγμές αρχής γενόμενης από τον πολύ δύσκολο αγώνα της Τετάρτης με αντίπαλο τη ρωσική Ουνίκς Καζάν στο γήπεδο του Ελληνικού. Από την πλευρά μου μαζί με τους συνεργάτες μου θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν προκειμένου ο Πανιώνιος να έχει την εικόνα που όλοι επιθυμούμε και τη θέση που του αρμόζει λαμβάνοντας υπ’ όψιν όμως τις δυσκολίες και τα εμπόδια που έχουν βρεθεί στον δρόμο μας λόγω υποχρεώσεων που δημιούργησε η προηγούμενη διοίκηση της ΚΑΕ».

Εκ των βασικών υποψηφίων για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Πανιωνίου είναι ο πρώην ασίσταντ κόουτς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας κ. Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος είχε διαπραγματευτεί με τον κ. Λιανό και το περασμένο καλοκαίρι, αλλά οι συζητήσεις δεν οδήγησαν σε συμφωνία των δύο πλευρών.  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights