CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Ατλάντα Χοκς: Μέτρησε μονάχα η νίκη


Ατλάντα Χοκς: Μέτρησε μονάχα η νίκη | onsports.grΣε ένα μέτριο ματς, από άποψης θεάματος, οι Ατλάντα Χοκς κατέβαλαν τους Ορλάντο Μάτζικ με 81-72 στο «Philips Arena» και ανέβηκαν στο 5-4.
Οι εκπρόσωποι της Φλόριντα προηγήθηκαν για τελευταία φορά με το 37-35, 3:50 έπειτα από την έναρξη του δεύτερου 12λεπτου. Στη συνέχεια οι Χοκς έφτασαν στο 72-50, πριν… σβήσουν τις μηχανές και πάρουν μία εύκολη νίκη, αν και είχαν… 34/89 σουτ εντός παιδιάς. Άλλωστε οιΜάτζικ ευστόχησαν σε 31 από τις 82 του προσπάθειες και δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν την κακή βραδιά των γηπεδούχων.

Εν τέλει, ο Αλ Χόρφορντ πέτυχε 15 πόντους και μάζεψε 9 ριμπάουντ, ενώ ο Λου Ουίλιαμςακολούθησε με 14 πόντους. Στους 9 έμειναν Τζεφ Τιγκ και Ιβάν Τζόνσον, στους 8 Ζάζα Πατσούλια και Ντέβιν Χάρις, στους 7 ο Άντονι Μόροου, στους 6 ο Τζος Σμιθ και στους 5 ο Κάιλ Κόρβερ. Δεν σκόραρε ο Ντε Σόουν Στίβενσον, που αγωνίστηκε με γρίπη, ούτε οι Τζον Τζένκινς, Μάικ Σκοτ και Άντονι Τόλιβερ.
Από τους Μάτζικ μονάχα ο Γκλεν Ντέιβις (11 πόντους, 7 ριμπάουντ) ήταν «διψήφιος». Ακόμα, οΝίκολα Βούτσεβιτς (5 πόντους) μάζεψε 13 ριμπάουντ. Οκτώ πόντους «έγραψαν» οι Τζαμίρ Νέλσον, Ετουάν Μουρ, Μορίς Χάρκλες και Τζος Μακ Ρόμπερτς, 6 ο Άαρον Αφλάλο, 4 οι Άντριου Νίκολσον, Γκουστάβο Αγιόν και Ντε Κουάν Τζόουνς, ενώ οι Κάιλ Ο’΄Κιν και Τζέι Τζέι Ρέντικ είχαν από 2. Ο τελευταίος έμεινε στα 1/7 σουτ αγωνιζόμενος με ίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights