CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Γιούροκαπ: Να καθαρίσει νωρίς θέλει η Βαλένθια


Δεν είχε εύκολο έργο στις δύο πρώτες αγωνιστικές η Σαρλερουά που έπαιξε πρώτα στην έδρα της Ακαντέμικ, ενώ την περασμένη εβδομάδα υποδέχτηκε την ισχυρή Μπιλμπάο. Μοιραία υπέστη δύο ήττες και μάλιστα με διαφορά μεγαλύτερη των 16 πόντων. Απόψε υποδέχεται τη Μπουντούτσνοστ που επικράτησε δύσκολα της Ακαντέμικ στην έδρα της με 75 – 72.
Στην Ισπανία, η Βαλένθια υποδέχεται τη Βούρτζμπουργκ, όντας και απόψε το φαβορί για τη νίκη, έχοντας το απόλυτο νικών μετά από δύο αγωνιστικές. Η γερμανική ομάδα δεν πείθει με τις εμφανίσεις της, αφού μετά τη δύσκολη νίκη στην πρεμιέρα επί της Αζόμας, γνώρισε τη συντριβή με 101 – 82 στην έδρα της Μπάνβιτ.

Τέλος, στο ματς που κλείνει την πρώτη ημέρα της 3ης αγωνιστικής, η Τσιμπόνα φιλοξενεί τη Σολέ στο Ζάγκρεμπ. Αμφότερες δεν έχουν νίκη στη διοργάνωση, και για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για πρόκριση, πρέπει απόψε να φτάσουν στη νίκη. Γενικά δεν πείθουν με τις εμφανίσεις τους, ενώ στον όμιλο υπάρχουν οι σαφώς ανώτερες Ουλμ και Σπαρτάκ Αγ. Πετρούπολης.
Τι κρατάω: Τον άσο της Βαλένθια που δείχνει ικανή να καθαρίσει από νωρίς τον όμιλο, παρά το υψηλό χάντικαπ. Ντέρμπι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες είναι αυτό ανάμεσα στη Σολέ και την Τσιμπόνα με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν καλύτερη εικόνα έως τώρα, παρά τις ήττες, ενώ στο διπλό υπάρχει και το «μαξιλαράκι» των 3,5 πόντων.
Βαλένθια (-15,5) – Βούρτζμπουργκ   1
Τσιμπόνα – Σολέ (+3,5)                      2

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights