CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Κινήσεις με βάση το κίνητρο


Η πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα ενώ σημαντική δράση έχουμε και στη μικρές κατηγορίες της Αγγλίας που πάντα ο συντελεστής δυσκολίας είναι αυξημένος. Μεγάλα φαβορί είναι τα διπλά της Μπαρτσελόνα και της Σαχτάρ ενώ γίνονται και πολλές κινήσεις σύμφωνα με το κίνητρο και τις αγωνιστικές ειδήσεις.

Μεγάλη πίεση δέχτηκε ο άσος της Γαλατασαράι στο ματς με την Μάντσεστερ Γιουν. που έχει εξασφαλίσει την πρόκριση με τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Οι Τούρκοι παλεύουν με τις Μπράγκα και Εκομάξ Κλουζ για τη δεύτερη θέση και η απόδοση του άσου υποχωρεί στο 2.00 και στο 1.90. Αμφίρροπο το άλλο ματς του ομίλου με τις τάσεις αρχικά να είναι υπέρ της φιλοξενούμενης Μπράγκα σε μια αναμέτρηση που αποτελεί τον ορισμό της τριπλής παραλλαγής.
Στο μεγάλο ματς της ημέρας η Γιουβέντους θα φιλοξενήσει την Τσέλσι με την απόδοση της ιταλικής ομάδας να πέφτει και στο 1.80 όμως και η Τσέλσι είναι η κάτοχος του τίτλου και δεν μπορεί να αγνοηθεί τουλάχιστον για την ισοπαλία. Στο Μεστάγια η Βαλένθια θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν με τις δύο ομάδες να γνωρίζουν το αποτέλεσμα του αγώνα της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ με την ουραγό του ομίλου Λιλ. Αρχικά πάντως το διπλό κινήθηκε πτωτικά προς το 2.20.

Στο άλλο ματς έπεσε στο 2.00 ο άσος της ΜΠΑΤΕ που αν κερδίσει τη Λιλ θα θέλει μια ισοπαλία μέσα στο Μόναχο την τελευταία αγωνιστική για να πάρει την πρόκριση και το έργο της γαλλικής ομάδας που απογοητεύει δεν θα είναι  εύκολο. Τέλος στο Μπενφίκα-Σέλτικ κινήθηκε πτωτικά η απόδοση του άσου προς το 1.50 με την Σέλτικ να εντυπωσιάζει μέχρι σήμερα στον όμιλο και δεν μπορεί να θεωρηθεί ακίνδυνη για τους γηπεδούχους. 
Στο αγγλικό πρόγραμμα μεγάλο φαβορί στο 1.50 είναι η Σέφιλντ Γιουν. και έπεσε στο 1.65 η απόδοση της Μπόρνμουθ. Κατηφόρισε στο 2.00 το διπλό της Μίλτον Κέινς που υπερτερεί της Σριούσμπερι και ανέβηκε και στο 2.00 η Μπέρτον. Από τα φαβορί της ημέρας οι γηπεδούχοι Ρόδεραμ και Τρανμίρ και δέχτηκε πιέσεις το διπλό της Οξφορντ μέσα στο ματς με την Μπαρνέτ που υποχωρεί στο 2.25.

Στο 1.60 παίζει ο άσος της Τζίλιγχαμ στο ματς με την Εξετερ και κινήθηκε ανοδικά η τιμή της Μπέρτον σπάζοντας και το φράγμα του 2.00. Ανέβηκε στο 2.50 ο άσος της Καρλάιλ στην αναμέτρηση με την Ντονκάστερ ενώ τέλος σε αναμέτρηση της 2ης Σκωτίας υποχωρεί στο 1.80 το διπλό της Κουίν Οφ Σάουθ που έρχεται από σημαντικό σερί επιτυχιών.


http://www.kingbet.eu/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights