CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Ρεχάγκελ: "Μπορεί ο Ολυμπιακός"

Ο Οτο Ρεχάγκελ τόνισε πως ο Ολυμπιακός έχει πιθανότητες για ένα θετικό αποτέλεσμα στη Γερμανία, ωστόσο, υπογράμμισε πως η Σάλκε βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.Ο πρώην Ομοσπονδιακός μας τεχνικός κλήθηκε να σχολιάσει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Σάλκε και αρχικά τόνισε πως: "Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να παίξει πολύ καλύτερα απ' ό,τι έπαιξε ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Λάτσιο για να έχει τύχη απέναντι στη Σάλκε". Βλέπετε ο Ρεχάγκελ είχε βρεθεί στη Ρώμη και είδε από κοντά το ματς του Παναθηναίκό.


Στη συνέχεια, πάντως, ο Ρεχάγκελ είπε στην εφημερίδα Sportday: "Μια ματιά στον βαθμολογικό πίνακα αρκεί για να διαπιστώσει κανείς ότι ο Ολυμπιακός έχει πολλές ελπίδες πρόκρισης, αλλά το αυριανό παιχνίδι είναι καθοριστικής σημασίας για την όλη υπόθεση. Η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός συναντά τη Σάλκε σε ένα τάιμινγκ που αυτή βρίσκεται σε καλή κατάσταση".

Ολοκληρώνοντας, ο Ότο Ρεχάγκελ, υποστήριξε: "Μπορεί να έχει κάποιες μεταπτώσεις στην απόδοσή της, όπως για παράδειγμα στο τελευταίο παιχνίδι της, ωστόσο αυτό μάλλον είναι η εξαίρεση στον κανόνα, διότι γενικότερα δείχνει ότι βρίσκεται σε φόρμα καιρό τώρα. Παρ' όλα αυτά, αν ο Ολυμπιακός βρεθεί σε καλή μέρα, έχει τις πιθανότητές του".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights