CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Πρώτη επιλογή ο Αναστασιάδης

Ο Στέφανος Γαϊτάνος δεν προτίθεται να αποτελέσει τον διάδοχο του Νίκου Καρύδα στην τεχνική ηγεσία της Βέροιας με την διοίκηση της ΠΑΕ να αναζητάει προπονητή για το παιχνίδι της Κυριακής στην Κέρκυρα.


Ο Στέφανος Γαϊτάνος μπορεί να έκανε την σημερινή προπόνηση της Βέροιας, πρώτη μετά την παραίτηση του Νίκου Καρύδα, ωστόσο δεν προτίθεται να αποτελέσει τον νέο τεχνικό της «Βασίλισσας του βορρά».
Για τον λόγο αυτό και η διοίκηση της ΠΑΕ από το απόγευμα της Δευτέρας βρίσκεται στην αναζήτηση προπονητή για να κάτσει στην άκρη του πάγκου το απόγευμα της Κυριακής στο νησί των Φαιάκων.
Ο Γαϊτάνος ή «στρατηγός» όπως είναι το προσωνύμιό του φέρεται να τόνισε στο περιβάλλον του την πρόθεσή του να μην αποτελέσει τελικά τον διάδοχο του Καρύδα παρά το γεγονός ότι από το βράδυ της Κυριακής και ακόμη περισσότερο από το πρωί της Δευτέρας όλα έδειχναν το αντίθετο.

Η πρώτη επιλογή του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Βέροια, Γιώργου Αρβανιτίδη, όπως και μετά την λύση της συνεργασίας με τον Μάκη Χάβο είναι ο Άγγελος Αναστασιάδης.
Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα μάλιστα αποτελεί και την πρώτη επιλογή της διοίκησης του Πλατανιά Χανίων μετά την λύση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Χατζηνικολάου.
Εκτός του Αναστασιάδη στα ονόματα που απασχολούνε την διοίκηση της Βέροιας είναι ακόμη δύο ονόματα. Καταρχήν του Μαρίνου Ουζουνίδη, πρώην τεχνικού της Skoda Ξάνθης στο ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου και που παραμένει ελεύθερος παρά την φημολογία περί του ΑΠΟΕΛ.
Όπως και του Ράτκο Ντόστανιτς με τον Σέρβο να αποτελεί πρώην τεχνικό της Βέροιας και όλα δείχνουνε πως το αργότερο μέχρι την Τετάρτη αν όχι σήμερα Τρίτη θα έχει βρεθεί ο διάδοχος του Καρύδα αφού ο χρόνος πιέζει.
Κι όσο για τον Γαϊτάνο σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα παραμείνει μόνο στην θέση του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ Βέροιας.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights