CONSTRUCTION FOR BLOG


Το ιστολόγιο είναι υπό κατασκευή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Είσοδος διαχειριστή

Όνομα χρήστη

Κωδικός

Trending Template

About Us

Bet770

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Ο Σαββίδης πατάει το start στις μεταγραφές

Γιατί δεν προχωράνε οι μεταγραφικές περιπτώσεις που ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ παρότι έχει γίνει προεργασία.




Η ιεράρχηση των αναγκών του ΠΑΟΚ εν όψει Ιανουαρίου έχει γίνει (πρώτα δύο μεσοεπιθετικοί και μετά αμυντικός), το ίδιο και ο εντοπισμός των στόχων.
Ωστόσο, τίποτα δεν μπορεί να προχωρήσει αν ο Ιβάν Σαββίδης δεν ξεκαθαρίσει δύο βασικά πράγματα: Το ακριβές μπάτζετ και τους ρόλους μέσα στην ομάδα.
Τα μεταγραφικά έχουν "παγώσει", αφού οι άνθρωποι που είναι επιφορτισμένοι με το συγκεκριμένο τομέα στην ΠΑΕ (Βρύζας, Γεωργιάδης και Δώνης) περιμένουν να ξεκαθαριστεί πώς θα λειτουργήσει η ΠΑΕ από 'δω και στο εξής.

Θα αναλάβει τη γενική διεύθυνση ο Σιστιακόφ και όλα θα περνούν από τα χέρια του; Θα έχουν την απόλυτη ευθύνη για τους παίκτες που επιλέγουν ο πρόεδρος της ΠΑΕ και οι δύο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος;
Κι αν ναι, πόσα χρήματα έχουν στη διάθεσή τους για το Γενάρη; Μπορεί να είναι προετοιμασμένοι πάνω σε όλα τα ενδεχόμενα (ακριβοί, λιγότερο ακριβοί ή φθηνοί) παίκτες, αλλά αν ο Σαββίδης δεν ανάψει το "πράσινο φως" δεν μπορεί να γίνει καμία κίνηση.
Το Σάββατο (24/11) ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αναμένεται στη Θεσσαλονίκη και πιθανόν να φέρνει μαζί του και τις απαντήσεις. Η επόμενη εβδομάδα αναμένεται να βρει τη μηχανή του ΠΑΟΚ να δουλεύει σε φουλ ρυθμούς.    


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Football Highlights